Reviews

Yves Saint Laurent Manifesto - hoe doorbreek jij de regels?

Zeg eens eerlijk....hou jij je altijd aan "de regels"? Of hou jij er juist wel van om patronen en regels van tijd tot tijd voorzichtig te doorbreken? Ik wel hoor! Ik draag tijdens winterkou zonder problemen jurkjes en hoge hakken en draag gerust een smoky eye en knalgroene nagellak als ik gewoon even naar de supermarkt ga. Manifesto - de nieuwe parfum van Yves Saint Laurent - is ook zo'n type, ook zij houdt zich niet aan de regels.....

Manifesto - an attitude - a burst of laughter - a tone of voice - a presence - an aura - a proclamation of feminity

Manifesto, de nieuwe geur van Yves Saint Laurent, is een ode aan de stoutmoedige, stoere en onverschrokken vrouw. De vrouw die zich niet al teveel aantrekt van de regels, maar doet wat zij zelf wil. Ik hou ervan!

Manifesto is een sterk, stoer parfum die bij mij vooral opvalt door de verschillende facetten, iets wat ook tot uiting komt in de flacon. Het lijkt alsof de hoekige paarse "riem" de flacon insnoert om zo de Manifesto geur toch aan de regels te laten voldoen. Dat ruik je ook een beetje terug in de geur, de geur opent warm, zoet en zeer sensueel door jasmijn, precies wat past bij de Manifesto vrouw ....althans, dat denk je dan! Wat later verandert de geur compleet, de frisse lelietjes-van-dalen zorgen voor een vrolijk, lentefris parfum, samen met de zwarte bessen.

Heeft Manifesto misschien een dubbele persoonlijkheid? Een beetje toch wel, al bieden de basisnoten wel weer duidelijkheid, houtachtige noten zorgen voor het aardse of "down to earth" facet waarna sensuele vanille en tonkabonen de geur zachtjes en mooi afsluiten. Manifesto lijkt zo eigenlijk wel een poging te doen mijn karakter te vangen in een geur.....meer zeg ik niet!

Ben jij ook een Manifesto vrouw? Hou je van luxe, ben je spontaan, vrij van geest en hou je vooral niet van "gewoon"? Dan moet je dat uiten! Hoe? Misschien wel door Manifesto te dragen, maar misschien ook wel door iets heel anders te doen, want wat maakt jou tot de unieke persoonlijkheid die je bent?
Als je het leuk vindt, kun je jouw "manifest" delen op twitter , doe dit vandaag samen met de #YSLMANIFESTO en maak kans op een mooie Yves Saint Lauren prijs, waaronder een reis naar Parijs, de Manifesto geur en een Saint Laurent tas! WANT! Voor meer informatie ga je naar www.yslmanifesto.nl

Yves Saint Laurent Manifesto zal vanaf zaterdag 19 januari 2013 exclusief te koop zijn bij de winkels van De Bijenkorf, de eau de parfum is verkrijgbaar vanaf EUR 59,75 (30 ml). In februari zul je Manifesto ook kunnen kopen bij de andere bekende verkooppunten, online is Manifesto inmiddels wel te bestellen bij De Bijenkorf.

Doe jij mee met de YSL Manifesto Twitter actie? Hoe geweldig zou het zijn om zo'n heerlijke prijs te winnen, ik doe mee!

Deel dit artikel
Back to top