Reviews

Maak het geluk een beetje groter met Chanel Chance Eau tendre

My luck, my faith, my fortune....my chance? Denk je dat Chanel Brad Pitt ook inhuurt voor een nieuw filmpje voor Chanel Chance? Kleine "chance" denk ik....maar Chance, de jonge klassieker van Chanel heeft dat ook helemaal niet nodig! Die fijne geur heeft al heel veel fans en die worden vast heel blij van het nieuws dat Chanel brengt. Er zijn nu ook mega flessen Chanel Chance Eau tendre te koop, we like!

Wist je dat Coco Chanel, de grondlegster van het Huis Chanel, zeer bijgelovig was? Haar geluksnummer was nummer 5, ze las tarotkaarten en had zelfs een waarzeggersbol in haar appartement aan de Rue Cambon. En ze geloofde zeker in een lotsbestemming...in geluk misschien?

"I don't understand how a woman can leave the house without fixing herself up a little - if only out of politeness. And then, you never know, maybe that's the day she has a date with destiny. And it's best to be as pretty as possible for destiny." Gabrielle 'Coco" Chanel

Chanel Chance Eau Tendre is een geur die we al vaker hebben besproken op Beautyscene, bijvoorbeeld in deze review. Daarin heb je kunnen lezen dat ik de geur als volgt omschreef:

Chanel Chance eau tendre is een frisse en fruitige geur, die niet te zoet is en zeker niet te zwaar. De geur heeft naast de fruitige noten, ook bloemige noten zoals jasmijn, hyacinth en iris, de warmte van de geur komt door de witte muskus en amber.
Wat ik erg prettig vind aan Chance Eau Tendre is dat deze niet te scherp ruikt, iets wat bij meerdere frisse parfums het geval is, daarnaast is de geur ook niet suikerzoet, hij blijft fris. De Chance Eau Tendre is zeker niet saai, klassiek of oubollig, maar juist fris, fruitig en vrolijk, zeker een echte aanrader.


Momenteel is er behoorlijk groot assortiment aan producten in de geur Chance eau tendre te vinden in de winkels, wat dacht je bijvoorbeeld van een hair mist (EUR 39,65 parfum voor in het haar), de Sheer moisture mist (EUR 34,57 vooral erg lekker als het warm is), de Deodorant spray (EUR 37,56 subtiel van geur en zacht voor de huid) en de Body moisture (EUR 45,76 een lichte hydraterende formule, smeert makkelijk uit, perfect om te layeren). Lekker, want zo kun jij je altijd helemaal in Chanel Chance eau tendre hullen, volledig in het roze!

Nu heb ik wel één probleem, ik was altijd in de veronderstelling dat je parfum beter niet in het haar kon sprayen, omdat parfum nu eenmaal alcohol bevat. Ik dacht dus ook dat de hair mist geen alcohol zou bevatten, maar dat is toch wel het geval? Ik denk dat er geen andere optie is, omdat alcohol nu eenmaal direct vervliegt en op die manier krijg je geen natte plekken in het haar, want dat staat ook vreemd. De Hair mist is iets zachter en subtieler qua geur dan de eau de toilette en zorgt de hele dag voor een fijne subtiele Chance geur aan mijn haren, lekker!
Misschien niet direct een product dat je "nodig" hebt, maar wel een heerlijk verwencadeautje is voor jezelf of voor iemand anders. 

Je vindt de grotere flacon van Chanel Chance Eau tendre o.a. in de online shop van De Bijenkorf, voor een flacon van 150 ml eau de toilette spray betaal je EUR 111,00. Maar natuurlijk kun je ook een kleinere flacon kopen, dan ben je misschien niet voordeliger uit, maar kun je wel nog wat van die fijne extra's kopen! Je vindt het hele assortiment hier

Heb jij ook zo'n geur waar je het liefst de hele lijn van wilt gebruiken, voor heerlijk geuren van top tot teen?

Deel dit artikel
Back to top