Nieuws

Estée Lauder Pretty Naughty lente make-up collectie 2013 & prachtige nagellakken

Suikerzoete kleurtjes bij de Pretty Naughty lente make-up collectie van Estée Lauder, pretty sweet! Toch kunnen de pastels behoorlijk opgepimpt worden met de donkergrijze oogschaduw in het Pretty Naughty palette of anders met het zwart/blauwe oogpotlood. En zeg nu eerlijk, de Powder gelée blush in de kleur Tease is echt wel iets meer dan suikerzoet....get your masks out and tease away, ladies! Kijken jullie mee wat voor moois Estée Lauder in februari uitbrengt?


Pure Color Five Color EyeShadow Palette in Pretty Naughty EUR 47,00

Pure Color Intense Kajal EyeLiner Duo in Black/Blue EUR 21,00

Sumptuous Extreme Mascara in Extreme Black EUR 28,00

Pure Color Illumination Powder Gelée Blush in Tease EUR 48,00

Pure Color Sheer Matte Lipstick EUR 26,00 in Naked, Rock Candy, Rebel en Demure 
Deze nieuwe matte lipsticks zijn een combinatie van lipstick en lippotlood, zo kun je de lippen netjes en precies aanbrengen, de lipsticks hydrateren de lippen en zijn vrij luchtig. Je kunt ze natuurlijk ook combineren met een gloss.

Pure Color Nail Lacquer in Insatiable EUR 21,00




Maar er is nog meer moois op komst bij de Estée Lauder counters van De Bijenkorf, nagellakken....heel veel nagellakken en daar worden de fans heel blij van! Heerlijk dat wij nu ook kunnen genieten van de uitgebreide collecties die eerst onze neus voorbij gingen. Soms moeten we er wel even voor naar Amsterdam of moeten we iemand lief aankijken om ze voor ons te halen, maar het is net iets simpeler dan voorheen.

Heavy Petals collectie (exclusief bij de Bijenkorf  Amsterdam) EUR 21,00 per stuk

Narcissist, Lilac Leather, Coral Cult, Dilettante en Absinthe
French Nudes EUR 21,00 per stuk

Deze collectie wordt door Tom Pecheux omschreven als "..een foundation voor de nagels", je kunt vrijwel altijd kiezen voor een kleur die perfect aansluit of past bij jouw huidskleur. Wist je dat jouw vingers langer lijken als je een kleur nagellak draagt die lijkt op jouw huidskleur? Net zoals nude pumps jouw benen optisch lijken te verlengen als je ze draagt onder een rokje of jurkje, handig om te weten!

Bittersweet (excl. Bijenkorf Amsterdam) & Diabolique

So Vain & Nudité (excl. Bijenkorf Amsterdam)
Ballerina Pink
 
De nieuwe collecties van Estée Lauder zullen vanaf 18 februari 2013 te koop zijn bij de Estée Lauder verkooppunten, zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn niet alle nagellakjes overal te koop, daar moet je een reisje naar Amsterdam voor inplannen de komende tijd. Alle producten die je ziet, met uitzondering van de mascara, zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar, het zijn limited editions.
sneak peek!
Wat vind jij van deze nieuwe producten? Ik kan je alvast verklappen dat de Tease blush een echte musthave is! Natuurlijk gaan wij deze binnenkort voor jullie swatchen, samen met enkele andere producten.
Deel dit artikel
Back to top