Nagel & Handen

OPI SoftShades 2013 - Oz The Great and Powerful collectie - maart 2013

OPI introduceert binnenkort de eerste SoftShades collectie in samenwerking met een film. Half maart 2013 komt de Disney film Oz The Great and Powerful in de bioscopen en jij kunt er naar toe met een bijpassend OPI SoftShade of glitterlakje....of toch misschien een Liquid Sand variant? OPI SoftShades zijn nagellakjes met een transparante uitstraling, zeer geschikt als jij niet zo houdt van een opvallende kleur maar het liever wat meer bescheiden houdt. Kijk je mee?

“OPI is super enthousiast om samen met Disney aan deze fantastische reis te beginnen,” aldus Suzi Weiss-Fischmann, OPI Executive VP & Artistic Director. “De magie van Oz The Great and Powerful vormt de inspiratiebron. Deze SoftShades collectie bestaat uit drie spectaculaire glitterlakken met glinsterende confetti, in de kleuren wit, goud en zilver. Daarnaast vind je in de Oz lijn drie zachte transparante tinten; wit, beige en roze. De nude trend zet zich ook in 2013 voort. De SoftShades en glitters uit deze collectie zijn uiteraard ook erg leuk voor bruidjes.”

Persoonlijk ben ik nooit zo erg gecharmeerd van de SoftShades, maar ik kan mij echt wel voorstellen dat niet iedereen knalgroene of zwarte glitternagellak kan en wil dragen. Traditiegetrouw waren de SoftShades van OPI de kleurtjes die bruidjes droegen op hun trouwdag, maar ik denk dat die traditie inmiddels doorbroken is, tenslotte kun je nu iedere kleur nagellak dragen die je maar wilt op jouw trouwdag.
De afbeeldingen van OPI zijn volgens mij zeker niet kleurecht, zoals altijd bij hun afbeeldingen, het is dus even afwachten hoe de kleurtjes er precies uitgaan zien.

Lights of Emerald city & Don''t burst my bubble


When monkeys fly! & Glints of Glinda

Which is witch? & I Theodora you

 
What wizardry is this?

Er komt ook een mini-pack uit met daarin de drie, niet glitterende, SoftShades en de Liquid Sand variant. Die laatste variant is wel weer erg mooi en fijn in gebruik, hebben jullie de swatches van de OPI Mariah Carey collectie al gezien in dit artikel, ze zijn mooi! Die liggen momenteel al bij de meeste OPI verkooppunten (check www.opi.nl).

De Oz The Great and Powerful by OPI collection zal vanaf midden maart 2013 te vinden zijn bij de OPI verkooppunten, de OPI lakjes bevatten 15 ml en kosten EUR 14,25 per stuk, het mini-setje met daarin 4 flesjes van 3,75 ml kost EUR 18,95. Disney''s film Oz The Great and Powerful met o.a. James Franco en Michelle Williams zal op 14 maart 2013 in Nederland in premiere gaan, de film vertelt het verhaal van The Wizard of Oz van een heel andere kant, ik ben benieuwd.

Ben jij fan van de OPI SoftShades? Kijk jij uit naar deze collectie?

Deel dit artikel
Back to top