Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes week 4 - 2013

Iedere week geven we jullie  een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Redactrices Debbie, Wendy en Lianne zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?
Wendy:

Ik vond het deze week tijd voor verWENnerij!
Hier heb ik trouwens ook flinkvan genoten!

Ik stop tegenwoordig overal cranberries in. Lekker!
Ik kreeg dit mathilde M. cadeautje van een heel lief vriendinnetje. De geur is zooooo lekker!


#1976 en toen al dol op leuke jurkjes. ;-)
Lianne:


Ik volg een minor politieke theorie en gedrag, maar ben naast politiek minstens zo geïnteresseerd in de looks. Het nieuws van deze week? Michelle Obama got bangs en dat staat haar goed!
De Mariah Carey collectie van OPI ligt in de winkels.

#LIKE!

Met de top make-up artist Eliano, die mij prachtig opmaakte met nieuwe Bobbi Brown producten. Ready for fashion week! 

Ontzettend onder de indruk van de show van Allan Vos. Wie zegt dat mannen geen strakke shirts en rokjes (!) kunnen hebben?

Fashion Week is ook een fijne plek om nieuwe producten te spotten, wat denk je van deze Maybelline Color Show lakjes?

Daarna naar de show van Edwin Oudshoorn. In een woord: wauw! Vanaf de achterste rij zijn mijn foto''s niet zo indrukwekkend, maar de jurken gelukkig wel.
Debbie:

Grappig, ik was het make-uptasje van dochter Bo aan het opruimen, kijk eens wat ik helemaal onderin vond! Heel veel restantjes van haar favoriete Urban Decay 24/7 glide on pencil in Zero (zwart)

Ook deze week moest ik regelmatig door de sneeuw ploeteren, deze Rubber Duck Snowjoggers helpen goed! Fijne, waterdichte en vooral lichte snowboots, die perfect zijn voor dit weer.

Blue monday? Ja, Spa Blue monday!

En wat helpt er beter tegen blue monday dan een paar blauwe pilletjes? Geen echte natuurlijk, maar mini-nagellakjes in een pillenpotje van Dose, te koop bij Cosmania.nl, leuk als cadeautje!

Kou buiten, dan lekker pittig en kruidig eten binnen, dit was de Kofta Curry van Jamie Oliver die binnen 15 minuten klaar was, heerlijk!

Als ik een filmpje opneem, dan is Yoshi altijd in de buurt. Toen ik klaar was, nam ze haar kans direct waar, volgende keer Yoshi maar een tutorial laten opnemen?

Nieuwe Chanel mascara en wat een geweldige is dit, binnenkort meer ervover maar ik ben echt heel enthousiast!

Samen met Lianne bij Bobbi Brown, wat een fijne producten komen er weer aan de komende tijd!

Een paar keer per week heb ik een uitpakparty, deze keer met mooi nieuws van Chanel, Sephora, Sensai en Skins

Hier worden de Diptyque fans bijzonder blij van, de nieuwe geurkaars Rose Duet is een combinatie tussen de alltime favorieten Roses en Baies.....wow! Binnenkort te koop bij skins.nl
Als jullie ons volgen op Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via Twitter geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Wendy (@wenvers) of Lianne (@liannesieverink). Volgende week weer een overzichtje van de leukste foto''s.
Deel dit artikel
Back to top