Nieuws

Chanel Jeux de regards & Le Volume de Chanel

Heerlijk, Chanel brengt binnenkort een nieuwe mascara uit en daar ben ik zo ongeloofelijk benieuwd naar! Een tijd geleden las ik op Twitter bij de bekende, Nederlands-Britse make-up artist Benjamin Puckey dat hij behoorlijk onder de indruk was en tja...dan wil ik deze natuurlijk ook proberen. Maar er is nog meer, waaronder mooie nieuwe oogschaduwpaletten! Love it, kijk je mee?


Le volume de Chanel EUR 30,50 
Deze nieuwe mascara heeft een uniek borsteltje dat de wimpers direct een laagje mascara geeft van wortel tot punt, de wimpers worden langer, voller, dikker en meer intens. 

Noir, Bleu & Prune
Les 4 Ombres in Fascination & Séduction (limited edition) EUR 49,50

Illusion d'ombre in Convoitise (limited edition) & Apparition EUR 30,00

De bijzondere mousse oogschaduws met een prachtige glans die de hele dag mooi blijven zitten zijn nog steeds een aanrader. Voor een simpele, snelle maar prachtige look kies je één kleurtje samen met een eyeliner, simpel maar prachtig!

Er komen ook nog een aantal nieuwe kleuren uit van de Stylo yeux waterproof (EUR 23,50) Gris, Taupe, Black shimmer en Bleu exquis. Taupe en Black shimmer zijn limited editions, binnenkort zal ik ze allemaal even voor jullie swatchen. Natuurlijk blijven de bestaande kleuren ook verkrijgbaar.

Of je nu kiest voor de opvallende indigo/blauwe tinten of juist voor de wat rustigere bruine tinten, het kan allemaal met de nieuwe producten. 

Op de foto hierboven zie je naast Le Volume de Chanel Prune de volgende producten: Les 4 Ombres Séduction, Illusion d'ombre Convoitise, Stylo yeux waterproof in de kleuren Taupe, Santal, Espresso en Grenat.

Hou je niet van "saai bruin"? Dan kies je voor Le Volume de Chanel in Noir of Bleu samen met Les 4 ombres Fascination, Ilusion d'ombre Apparition en de Stylo Yeux in de kleuren Noir intense, Gris, Black shimmer en Bleu exquis.

De officiële on counter datum van alle producten is 1 februari 2013, maar inmiddels heb ik begrepen dat de mascara's al gesignaleerd zijn bij verschillende winkels. Loop dus snel even de winkels binnen of hou de webshop van De Bijenkorf in de gaten, daar zullen de producten binnenkort zeker ook verkocht worden. Swatches van alle producten komen er binnenkort aan!

Ben jij fan van de mascara's van Chanel? Ik wel, ik vind vooral Sublime de Chanel heel fijn en ben dus ook erg nieuwsgierig naar deze nieuwe mascara, ik hou je op de hoogte via Twitter (@mrsbeautyscene)!

Deel dit artikel
Back to top