Reviews

Review - Maybelline Rocket Volum' Express Mascara

De allerbeste mascara vinden is dan misschien een eindeloze zoektocht, dat maakt het uitproberen van de nieuwste exemplaren beslist niet minder leuk! De Maybelline Rocket Volum' Express Mascara is de nieuwste toevoegingen aan het assortiment, en ik heb hem getest. Benieuwd naar voor- en na foto's en mijn mening? Klik dan even verder voor de review!
Opvallend is hij zeker, de Rocket Volum' Express mascara. De blauw met roze verpakking valt meteen op, ook wel omdat het een beetje een 'dikkertje' is. Ja, de borsteltjes blijven maar groter worden, dus de huls moet meegroeien! Ook dit keer is een speciale borstel ontwikkeld, daarover later meer. Ik dacht trouwens dat ik hem niet helemaal goed had dichtgedraaid, maar dit hoort zo - net als bij de andere Maybelline mascara's. 

De Rocket Volum' Express Mascara belooft acht keer meer volume dan klassieke mascara's - dat is nogal wat! Toch moet de formule fijn en zacht aanvoelen; in plaats van harde waxen wordt een gelstructuur gebruikt als basis voor de mascara. Dit zorgt voor een egale zwarte kleurdekking zonder je wimperhaartjes te belasten. Klinkt goed!
Dit is hem dan: het borsteltje waar het allemaal om draait. Eentje met en eentje zonder mascara, zodat je goed kunt zien hoe hij eruit ziet. De kern is van hard plastic, terwijl de puntjes licht flexibel zijn. Dit zorgt ervoor dat precies de juiste druk op je wimperhaartjes uitgeoefend wordt, zodat je precies genoeg mascara aanbrengt voor een mooie kleur en krul. Ook voorkomt dit kammetje klontjes; veelbelovend dus, maar hoe ziet dat eruit op je wimpers?

links: zonder mascara, rechts: met Rocket Volum' Express mascara

Hoewel ik blij kan zijn met mijn wimpers, maakt ook voor mij een goede mascara enorm veel verschil. Dat is precies wat de Rocket Volum' Expres doet! Hij maakt mijn wimpers langer, voller en gekrulder. Een heel mooi effect wanneer ik van een afstandje in de spiegel kijk, maar net iets minder als ik mijn neus er tegenaan druk. Hier en daar is het effect toch niet helemaal egaal, en zie ik wat miniscule klontjes. Daardoor heb ik een beetje een haat-liefde verhouding met deze mascara; voor de spiegel sta ik soms wat te klungelen met het grote borsteltje, maar uiteindelijk zal het anderen alleen maar opvallen wat een mooie wimpers je opeens hebt. En tja, acht keer meer volume, is dat niet wat veel gevraagd?

De Maybelline Rocket Volum' Express is verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen voor EUR 14,49 - wat ik toch een tikje duur blijf vinden voor een drugstore mascara. Toch is hij zeker de moeite waard! Extra fijn is dat er ook een waterproof variant is, wel zo prettig met het winterweer. Heb jij hem al geprobeerd?

Deel dit artikel
Back to top