Inspiratie & Tutorials

Video - alles over BB creams

BB creams heb je op Beautyscene al behoorlijk vaak gezien, zeker sinds de introductie van de eerste BB cream in Nederland begin 2012. Dit handige product is niet meer weg te denken uit de parfumerie en drogisterij en waarschijnlijk hebben jullie er inmiddels ook al wat ervaring mee.  Maar er zijn vast ook genoeg mensen die het nog niet zoveel zegt, daarom heb ik een vrij algemeen, informatief filmpje gemaakt. Ben je al helemaal op de hoogte, dan vertel ik misschien niets nieuws...maar dat vergeven jullie mij toch wel?

We hebben natuurlijk al heel wat reviews geschreven over BB creams, hieronder vind je de links naar de eerdere artikelen:

Zoals ik in de video ook vertelde, BB creams zijn helemaal hip en happening, maar toch hoeft het niet het ideale product voor jou te zijn. Het ligt er maar helemaal aan wat jouw eisen en wensen zijn. En aangezien BB creams maar in een beperkt aantal kleuren verkocht worden, kan het ook best eens lastig zijn om een goede kleur te vinden.
Zelf vind ik het ook niet zo simpel om een ideale BB cream te vinden, zelfs al heb ik er inmiddels heel veel getest, mijn eisen zijn duidelijk te hoog. Maar weet je wat, dat maakt ook niet uit, de BB cream is voor mij misschien niet het ideale product, maar dat kan het voor jou natuurlijk wel zijn. 

Mijn advies is dan ook : maak een lijstje met jouw wensen, wees kritisch en zoek naar reviews, stap dan een winkel binnen, vraag eventueel nog wat extra advies en probeer het gewoon eens uit. Het kan best zijn dat je niet direct vind wat je zoekt, maar uiteindelijk moet het vast lukken een BB cream te vinden naar jouw hart.


Heb je nog vragen over BB cream? Stel ze gerust, wie weet kunnen we je een beetje op weg helpen!

Deel dit artikel
Back to top