Nieuws

MAC Pro Longwear Paint Pot collectie - NL februari 2013

MAC Paint Pots hebben al jaren een hele grote schare fans. Van de YouTube guru met haar ingewikkelde looks tot de jonge meid die een smoky eye maakt als ze uitgaat, MAC paint pots zijn in veel gevallen de basis en dat is niet zonder reden. Deze crème oogschaduws zijn eenvoudig aan te brengen, hebben een mooie glans en doen vooral erg goed werk als oogschaduwbasis. Er is goed nieuws, want MAC brengt nieuwe, verbeterde Pro Longwear Paint Pots uit in fijne, basic kleuren.

De nieuwe Pro Longwear paint pots zullen hoogst waarschijnlijk de "normale" paint pots gaan vervangen en dat is misschien toch best even slikken voor de fans. Als je een beetje snel bent, dan zul je waarschijnlijk jouw favoriete kleuren zeker nog even kunnen inslaan, get your backups! Ik moet dit nog wel even navragen bij MAC, dus niet direct in paniek raken, ik hou jullie op de hoogte. Maar...ik denk dat de nieuwe Paint Pots vast ook in de smaak gaan vallen....en bekijk de schattige promofoto''s eens!

Ogen schitteren en stralen met de parelachtige glans van de MAC Pro Longwear Paint pot - die nu in een rijkere, meer cremige formule komen die veel intenser opdrogen. De finish is stralender en voorzien van een parelglans, maar ze zijn nog steeds zeer langhoudend en zeer gepigmenteerd. Ze kunnen zowel als een oogschaduwbasis als een normale oogschaduw worden gebruikt.

Pro longwear paint pot EUR 20,00 (prijs onder voorbehoud)

  • Chilled On Ice - Frosted white gold
  • Let’s Skate! - Pale pink with pearl
  • Vintage Selection - Frosted dirty peach
  • Let Me Pop - Frosted light copper
  • Frozen Violet - Frosted purple silver
  • Blackground - Black grey with multicolour
  • Antique Diamond - Frosted olive silver
  • Dangerous Cuvée - Frosted cool grey 








De nieuwe MAC Pro Longwear Paint Pots zullen vanaf februari 2013 (er is geen exacte datum gegeven) te vinden zijn bij alle verkooppunten van MAC cosmetics in Nederland en België, ze gaan (als het goed is) deel uitmaken van het vaste assortiment. Ik heb deze zelf nog niet getest, ik ben dus zelf ook behoorlijk benieuwd, ik hou jullie zeker op de hoogte!

Ben jij ook een echte MAC Paint Pot fan? Welke kleur is onmisbaar voor jou? Mijn favoriet is de Soft Ochre, een matte basiskleur die vrijwel gelijk is aan mijn huidskleur, perfect om mijn ooglid te neutraliseren!

Deel dit artikel
Back to top