Nagel & Handen

Catrice - nieuwe & verbeterde nagellakken lente 2013

Was het jullie al opgevallen? De nagellakken van Catrice verdwijnen langzaam maar zeker uit de schappen van het Kruidvat, best handig want nu kun je de fijne kleurtjes met een leuke korting aanschaffen. Maar....waarom verdwijnen ze eigenlijk? Gelukkig is er goed nieuws, want ze maken plaats voor de vernieuwde en verbeterde Ultimate Nail Lacquers. Vanaf maart 2013 liggen de nieuwe kleurtjes in de winkel, kijk je mee?

Kleur, kleur, kleur: de nieuwe collectie biedt werkelijk alles - trends, klassiekers, nudes en dertien bestsellers. Nagel couture in eindeloze variatie. Kleuren krijgen direct een ultra hoogglans finish dankzij de, speciaal voor CATRICE ontwikkelde, "Gloss Booster" technologie. Uitstekende professionele resultaten met een subliem gel-effect, zonder af te bladderen.

Kleur ontmoet technologie: een gloednieuw reservoir kwastje, gemaakt met gepatenteerde Natrafil® haarvezels van DuPont™*. Het innovatieve reservoirkwastje geeft ultieme kleur aan de nagels met slechts één streek. Dit is de eerste keer ooit dat intelligente Natrafil® vezels zijn verwerkt in een nagellakkwastje. Ze absorberen de ideale hoeveelheid nagellak die nodig is voor het lakken van één nagel. Hierdoor is het niet meer nodig het kwastje herhaaldelijk in het potje te dopen. Het reservoirkwastje absorbeert de lak en houdt dit vast, waardoor druppelen en geknoei tot het verleden behoren! De afmetingen van het kwastje zorgen voor een nauwkeurige, gecontroleerde en egale applicatie zonder strepen.


Ultimate Nail Lacquer EUR 2,99 (10 ml)

Fuchsiarama, Pimp my shrimp en Papa don''t preach

Orange-Utan, Earnie & birdy en Oh my goldness!

Genius in a bottle, Goldbusters en Hugo Moss

I''m not a greenager, Miss Piggy''s BF en Walk the lime

Shopping day at Blue Mile, Purple reign en Denim moore

George Blueney, Caught on the red carpet en Bloody Mary to go

Fred said red, Meet me at Coral Island en Rosy one more time

Bricky mouse, The monkey gets funky en The glamoureX factor

Robert''s red ford, Raspberryfields forever en The pinky and the brain

You better think pink, Wil you Berry me? en Lilactric

Even more heavy metallic, The dark knight en In the armee glow

Squeeze me, Petrolpolitan en Mint me up

The effect maker, Vino tinto en Black to the routes

I''m dynamite
Ultimate Nudes EUR 2,99 (10 ml)

Karl says tres chic, Don''t tell mademoiselle en Meet me a Paris

Apropos Coco, Bonjour cherie en My cafe au lait at Notre Dame

Cotton candy at Eiffel tower
De lakjes worden dus wel een tikje duurder, maar volgens de informatie zal de kwaliteit verbeterd worden, vooruit dan maar! Wisten jullie dat de nagellakken van Catrice geen schadelijke bestanddelen zoals formaldehyde, tolueen of ftalaten? En de producten van Catrice worden nooit op dieren getest.  Je vindt de nieuwe lakjes van Catrice vanaf maart 2013 in de winkels van het Kruidvat en Trekpleister, zowel in Nederland als België. De nagellakjes blijven deel uitmaken van het vaste assortiment.

Enkele namen komen mij best bekend voor, dus volgens mij zijn niet alle kleurtjes nieuw, toch zie ik er wel mooie kleurtjes bij zitten, welke lakjes vind jij het mooiste?
Deel dit artikel
Back to top