Nagel & Handen

Nieuw in het Maybelline assortiment: Color Show nagellak

Een nieuwe collectie nagellak die draait om de laatste trends. Van nude tot shimmer, van glitter tot klassiek rood, je vindt het allemaal in de Maybelline Color Show collectie. Perfect voor modebewuste types die graag hun nagels matchen bij hun outfit! Maar dat is nog niet alles, want naast 27 nieuwe kleuren hebben we nog een leuk nieuwtje…

De nieuwe lakjes kon ik vorige week al bewonderen op Fashion Week, en dat is zeker niet voor niets. Door de uitgebreide kleurkeuze en de verschillende soorten finishes is deze collectie heel trendy en ideaal om je nagels te matchen bij je outfit. Zo update je snel je look, zonder je complete kledingkast door te moeten, makkelijk toch?

De technologie achter de lakjes is speciaal ontwikkeld voor deze collectie. Een combinatie van intense pigmenten met hightech lakpolymeren zorgt volgens Maybelline voor een perfecte dekking. Door de toevoeging van minuscule aluminiumdeeltjes is het resultaat glanzend én opvallend. Met het lange kwastje is het lakken heel eenvoudig, en het resultaat blijft ook nog eens lang zitten. En dat allemaal in 27 kleuren, dus er zit voor iedereen wel iets bij!


Mijn favorieten? De lieflijke Coral Craze en de edgy Urban Turquoise, die laatste kleur zie je niet vaak. Maar ook Midnight Taupe vind ik erg chique, en de knalroze Pink Boom heeft echt mijn hart gestolen. Eigenlijk kan ik nog wel even doorgaan… Wat een leuke kleuren!

Maar dat is nog niet alles, want we kunnen alvast een klein tipje van de sluier oplichten voor de volgende scoop: Maybelline gaat namelijk samenwerken met een nail-art expert, wat heel veel leuks belooft…

De nieuwe Color Show lakken zijn vanaf februari te vinden bij de bekende drogisterijen voor slechts EUR 3,99. Dat vind ik zeker niet duur voor een drugstore-lak!  Ook de vertrouwde Maybelline Forever Strong Pro lakken blijven gewoon verkrijgbaar, goed om te weten. Welke Color Show kleuren heb jij op het oog?

Deel dit artikel
Back to top