Reviews

Rimmel Apocalips - reviews, foto's en swatches

De nieuwe Apocalips van Rimmel London liggen vanaf nu in de winkels. Met een nieuwe formule van intense kleurpigmenten introduceert Rimmel hun lip lacquer. De houdbaarheid van een lipstick en het gemak en de glans van een gloss, wat wil je nog meer? 

Wat deze lip lacquer belooft is een lipstick met een gladde lakachtige glans, die door de vloeistof vol kleurpigment een volle kleur geeft met glans, en dat de hele dag lang... Ik was benieuwd of dit product echt doet wat het allemaal belooft, Ik heb ze getest en ben erg enthousiast over deze nieuwe liplacquer...

Stargazer(501), Phenomenon (100), Celestial (101), Apocalips (303), Stellar (501), Big Bang (400).
Wat eigenlijk als eerste opvalt bij dit product is de verpakking, de bovenkant heeft een soort hoekige vorm wat een heel edgy uiterlijk geeft aan deze lip lacquer. Onderin zie je het zwart op een ombre veranderen in de felle en vrouwelijke kleuren. Ik vind dit echt wel een product dat op zal vallen in je stash.
De lacquer heeft een zachte sponsapplicator met een soort reservoir waarin de vloeistof blijft zitten, zo kun je precies de juiste hoeveelheid aanbrengen op je lippen. Ik vind zo''n applicator het fijnst om gloss of lacquer mee aan te brengen, maar toch is het best nog even wennen hoe je de liplacquer aan moet brengen, omdat de liplacquer best vloeibaar is. Met wat geduld kun je het gewenste resultaat bereiken, maar erg gemakkelijk gaat het niet. De truc is om eerst het binnenste van je lippen in te kleuren en dan beetje bij beetje naar buiten te werken zodat je toch een strakke liplijn krijgt. Je kunt natuurlijk ook een lippotlood eronder gebruiken.

Boven met flits onder zonder flits: Stargazer(501), Phenomenon (100), Celestial (101)
Apocalips (303), 
Stellar (501)en Big Bang (400).
Zoals je ziet zijn de kleuren intens en vol van kleur. De Rimmel London Apocalips is niet zo vloeibaar als een gloss maar wel lekker licht creamy en voelt niet plakkerig aan op je lippen. Juist heel licht en prettig. Oh, en nog een pluspuntje: Hij ruikt ook nog eens heel lekker! 
Stargazer (501), Phenomenon (100), Celestial (101)
Stellar (501), Apocalips (303) en Big Bang (400)
Apocalips (303), mijn lippen na een dag van 8 uur zonder bij te werken.
De kleur Apocalips vond ik direct een hele edgy felroze kleur die ik meteen pakte, ik onderwierp de lacquer aan de ultieme test, wanneer is de lip lacquer niet mooi meer om te dragen? Oftewel hoe lang blijft deze zitten en hoe voelt hij aan. Ik heb de dag gewoon gegeten en gedronken. Het fijne van de Apocalips is dat de kleur een aantal minuten na het aanbrengen in je lippen trekt en niet meer afgeeft, allemaal zonder je lippen uit te drogen. Je kunt er dus gewoon mee drinken, eten of zoenen. Mijn lippen voelen nog steeds zacht aan en je voelt het product eigenlijk niet zitten. Als ik heel kritisch kijk zie ik dat de liplacquer iets in de lijntjes is getrokken. Nu kan dat zijn doordat mijn lippen wat droger dan normaal zijn, door het weer of omdat dit door de dag heen toch erin trekt. Ik heb de lipstick in totaal 8 uur gedragen, deze foto is na het avondeten en toen vond ik hem toch niet zo mooi meer zitten ondanks dat er nog wel kleur op mijn lippen zit.

Deze Apocalips is denk ik wel een van mijn nieuwe favorieten en ik vraag mij af of de lichtere kleuren ook zo lang blijven zitten, dat ga ik natuurlijk nog even uitproberen. Ik hou jullie op de hoogte via twitter! Voor mij zijn er veel pluspunten aan dit product, naast de mooie kleuren en de houdbaarheid ook het comfort. Ik hoef niet om de minuut mijn lippen te checken en het voelt gedurende dag fijn en prettig aan. Mijn favorieten kleuren zijn Apocalips (303) en Phenomenon (100).

De Apocalips van Rimmel London is vanaf nu verkrijgbaar bij parfumerien en drogisterijen. De (advies)prijs is EUR 10,99 en je kunt kiezen uit 7 verschillende kleuren. Deze week is de Apocalips bij het Kruidvat in de aanbieding, loop dus zeker nog even naar binnen als je in de buurt bent.

Ik benieuwd wat jullie van deze nieuwe liplacquer vinden:  Welke kleur spreekt jou aan? En wat vind jij van de textuur en de nieuwe applicator?
Deel dit artikel
Back to top