Reviews

Roze nagels en rode lippen met de Bobbi Brown Pink & Red collectie

Over exact een week liggen de dozen bonbons hier weer op de stoep, bellen de bloemenbezorgers hier achter elkaar aan en natuurlijk moet ik mij een weg banen tussen alle aanbidders door...Het is tenslotte Valentijnsdag! Maar alle gekheid op een stokje, dat gaat natuurlijk nooit gebeuren! Daarom regel ik mijn Valentijnscadeautjes lekker zelf, bijvoorbeeld de leuke producten uit de Bobbi Brown Pink & Red collectie!

Bobbi Brown heeft deze klassieke, vrouwelijke tinten speciaal voor Valentijnsdag gebruikt in de kleine Pink & Red collectie. Klassiek is natuurlijk prachtig, maar soms zoek je iets hippers....ga dan voor een fijne mismatch! Ik combineerde de roze blush met de knalrode lipstick, dat moet toch kunnen in 2013?

De Water Color Cheek in Sheer Pink (EUR 29,00) is een blushstick met een inhoud van 6 gram. De stick werkt exact als een lipstick, alleen deze is natuurlijk wat groter van formaat (doorsnede ongeveer een 20 eurocent munstuk). Schrik niet van de kleur, want zo roze zal het resultaat zeker niet zijn. Breng de Water color cheek aan op de appeltjes van de wangen en blend uit met vingers of eventueel een kwast (liever met de vingers trouwens). Het resultaat is een natuurlijk "flush" die een frisse, typische Bobbi look geeft, met een mooie glans. De blush blijft een tikje glanzend en dat oogt juist wel fris, hou je daar niet zo van dan kun je er eventueel nog een poederblush overheen aanbrengen.

Bobbi Brown Water color cheek Sheer pink

De Creamy matte lip color in Heart (EUR 24,50) is een perfecte, dieprode kleur die ultiem geschikt is voor een Valentijnslook! Wow...met die rode lippen kom je wel binnen natuurlijk. Op mijn lippen heb ik eerst een laagje Elizabeth Arden Eight hour cream aangebracht en daardoor valt het matte effect wel een beetje mee op de foto. Zou ik die niet gebruikt hebben, dan is het effect inderdaad ietsje matter, maar het blijft nog wel mooi en totaal niet droog. De lipstick is extreem gepigmenteerd en dekt in een dun laagje, de houdbaarheid is indrukwekkend, zeker als je de lipstick nog even afdept met een tissue (voorzichtig natuurlijk!).
Oh ja, lipstick op jouw tanden is niet mooi, steek dus even een vinger in jouw mond, sluit de lippen eromheen en trek de vinger weer tussen de lippen vandaan. Probleem opgelost! Werkt altijd!

Bobbi Brown Creamy matte lip color Heart

Roze nagellak, zoals ik al vertelde, kan volgens Bobbi Brown zeker wel in combinatie met rode lippen. Natuurlijk kun je ook matchen, maar met deze Valentine Pink nagellak (EUR 18,00) is mismatchen wel heel leuk. Pink Valentine is een hele mooie roze tint met wat zilveren en blauwe fijne shimmers, die in twee laagjes perfect dekt. De nagellak van Bobbi Brown is geweldig van kwaliteit en absoluut een aanrader!

De Bobbi Brown Pink & red collectie bestaat nog uit drie andere producten (een rode blushstick, een roze lipstick en een rode nagellak), dus als jij liever matcht, dan kan dat ook prima. Mijn aanraders zijn eigenlijk alledrie de producten, ze zijn fijn in gebruik, prachtig van kleur en geven je direct een heerlijk Valentijnsgevoel. Je kunt toch ook best verliefd worden op een lipstick of nagellak? 
Deze collectie is exclusief te koop bij De Bijenkorf, ook in hun online shop en is slechts tijdelijk verkrijgbaar, bekijk de producten direct hier.

Kies jij ook weleens voor een creamblush? Combineer jij rood ook weleens met roze of is dat voor jou een no go?

Deel dit artikel
Back to top