Inspiratie & Tutorials

Video - beautynieuws van 8 februari 2013

Iedere week zie je het bij ons, het wekelijkse beautynieuws filmpje!  Een video waarin je binnen een kwartier weer op de hoogte bent van de leukste, nieuwste, mooiste en fijnste beautyproducten die je nu of binnenkort in de winkels vindt. Vandaag een speciale Valentijnseditie met veel leuke make-upproducten in roze en rood, natuurlijk nog wat extra fijne parfums en onze ultieme Valentijnstip : Pure DKNY with a drop of rose! Kijk je weer even mee?

In de video laat ik de volgende producten zien:

Ben je nieuwsgierig naar mijn make-up? Op mijn nagels draag ik Pink Valentine van Bobbi Brown, wat een heerlijk kleurtje is dat toch. Op mijn ogen draag ik het een palette van Bobbi Brown uit de kerstcollectie (het Atomic Pink palette) en op mijn wangen natuurlijk de Sheer Pink, die ik ook in de video laat zien. Op mijn lippen een mix van twee kleuren Rimmel London Apocalips, lekker fel en toch draagbaar wat mij betreft! Vanmiddag hebben jullie vast de review van Vivianne al gelezen?

Ieder weekend zul je een nieuwe video met beautynieuws kunnen vinden op Beautyscene.nl! In die filmpjes zie je de producten die de afgelopen week nieuw op de redactie zijn binnengekomen en die je dus binnenkort (of nu al) in de winkels kunt vinden. Sommige producten komen misschien nog een keer voorbij in een apart artikel of review!

Ben je erg benieuwd naar een bepaald product of wil je er meer over weten, laat dan een comment achter, we helpen je graag! Heb jij nog wat leuks gezien tussen de producten die we deze week hebben laten zien? Ben je ook geaboneerd op ons YouTube kanaal?
Deel dit artikel
Back to top