Nagel & Handen

Happy Hands met Dr. van der Hoog

Vorige week hebben jullie al een aantal tips kunnen lezen op het gebied van nagelverzorging gedurende de koudere dagen van het jaar. Ik hoop (en ik denk velen van jullie met mij!) dat de sneeuw verledentijd is en we het vanaf nu kunnen houden bij een fijne handcrème. Vandaag staan de varianten van Dr. van der Hoog in het zonnetje.

Handen hebben enorm veel te lijden onder weersinvloeden, vuil, zeep en huishoudelijk werk. Tijdens huishoudelijke klusjes draag ik ter bescherming van handen en nagels handschoentjes en spaar- behalve tijdens het typen- mijn handen door geen gekke verpakkingen (ze zouden verboden moeten worden!) open te maken en ook houd ik tijdens het badderen mijn handen boven water… Ik weet het: een vreemde tic!
De Handsome lijn van Dr. van der Hoog beschermt je handen tegen invloeden van buitenaf, stimuleert de cel vernieuwing en helpt het verouderen van de huid te vertragen. Dit allemaal onder het motto: laat ze vooral zien, die handjes! Het assortiment telt twee handcrèmes die allebei ongeveer dezelfde zachte geur hebben. Ik denk dat ik vooral kamille ruik. Licht, comfortabel en prettig! 

De Handsome herstellende handcrème (EUR 5,05) is een intensief voedende en beschermende crème voor je handen. De  combinatie van Vitamine B, E, zuivere lanoline en allantoïne en een uv-filter (SPF 15) beschermt als bonus ook nog eens tegen veroudering. De Structuur is stevig maar trekt wel lekker snel weg. Last van ruwe plekjes op je voeten, ellebogen en knieën? Dan kun je deze variant ook prima als alternatief gebruiken!

Ook de Handsome anti-aging handcrème (EUR 7,07) bevat net zoals de herstellende handcrème een SPF 15 en  gaat tekenen van huidveroudering en aanmaak van pigment tegen, heel belangrijk want ontsierende vlekken op onze handen willen we allemaal zo lang mogelijk vermijden! De combinatie van Vitamine E, B5 en glycerine zorgen voor een lekkerzacht, glad gevoel direct na gebruik.

Mijn favoriet? Ik houd eigenlijk niet zo van kiezen maar ga het toch doen. Ik ga voor de Handsome anti-aging handcrème. Waarom? Ik heb over het algemeen niet echt last van kapotte, handen, kloofjes of andere vervelende handproblemen. Ik ga dus voor preventie en gebruik daarom de handcrème die helpt in de strijd tegen pigmentvlekjes. Maar… eerlijk is eerlijk: de crèmes zijn allebei heerlijk!


Links: Handsome anti-aging handcreme - Rechts: Handsome herstellende handcreme

Ik ben zeer positief over de Handsome lijn van Dr. van der Hoog. Je vindt deze en alle andere producten van dit leuke en zeer betaalbare merk onder andere bij  Kruidvat en Etos. Liever online bestellen? Dat kan in de Dr. van der Hoog webshop.

Zijn jullie al bekend met de handcrèmes van Dr. van der hoog, of ben je fan van een (of meer!) van de andere producten uit het assortiment? Laat het ons vooral even weten!  

Deel dit artikel
Back to top