Blogs & Editorial

Editorial - liefs uit Londen!

Maandagochtend in Nederland, volgens de berichten moeten we ons weer opmaken voor een witte morgen vol ongemakken. Succes daarmee als je op weg bent naar werk of school, maar denk dat toch even aan de mensen in het noordoosten van de USA, die door een meter sneeuw moeten ploeteren! Dan valt het bij ons nog wel mee toch?

Ik heb makkelijk praten, want ik ben nog in Londen en daar is geen sneeuw te zien, motregen...dat wel, maar dat hoort er gewoon bij. Gelukkig is ons hotel zo lief om paraplu''s uit te delen als je de deur uitgaat, handig en zo blijft mijn haar ook nog een beetje toonbaar (erg belangrijk als je hier rondloopt natuurlijk). Zeker als je gisteren opeens langs een paarse loper loopt, waar 50 fotografen foto''s staan te maken van....ja van wat eigenlijk? 

Het bleek een pre-party voor de BAFTA''s, de Engelse Oscars om het maar simpel te zeggen. De feestelijke uitreiking vond gisteren plaats en dat is alle reden voor een flink aantal feestjes. Leuk natuurlijk maar minder leuk als je geen uitnodiging hebt en George Clooney op dat feestje is....goed, maar deze fangirl/-woman is wel op een paar meter afstand van de man geweest, toch weer iets afstrepen van "the bucketlist". 

Hebben jullie een "bucket list"? Een lijst met dingen die je ooit nog eens wilt doen, grote en kleine wensen die ooit nog eens uit zouden moeten komen. Eerlijk gezegd heb ik die niet echt, althans niet fysiek in een lijstje, maar natuurlijk heb ook ik nog wel een paar wensen. Kleine en grote, soms gewoon in maatje 37....Tom Ford schoenen staan best op die lijst! Gisteren gespot in Selfridges, maar door de prijs van ruim 700 pond nog maar even laten staan....reken het eens om in euro''s! Dan maar een tas?

Ik ben trouwens een beetje genezen van shoppen in Londen, tenminste van de merken die in Nederland ook verkocht worden. Het is hier nl. behoorlijk duur, veel duurder dan in Nederland en dat is natuurlijk ook weer een beetje zonde. Klein voorbeeldje ;-) Lady Peep spikes van Louboutin kosten hier meer dan 1.000 pond (omgerekend 1.180 euro) terwijl je ze voor "maar" 935 euro online besteld in de officiële Europese Louboutin shop. 

Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat ik niet bepaald prijsbewust ben, maar na een paar keer shoppen in Londen ben ik wel iets voorzichtiger geworden, ik kies dus wel voor producten en merken die echt niet in Nederland te koop zijn en liever niet voor producten die ik daar ook makkelijk kan kopen.

Volgende keer toch maar weer een shoptripje plannen naar New York, dan weet je vrijwel altijd dat je goedkoper uitbent...tenzij je weer Europese merken gaat shoppen, dan weer niet. Nou ja, dan kun je eigenlijk maar beter "gewoon" de toerist  zijn...veel goedkoper ook!

Geniet van deze week!

XXX
Debbie

Deel dit artikel
Back to top