Reviews

Elizabeth Arden Eight hour cream lip protectant gloss (& win!)

Jullie weten misschien wel dat ik gek ben op de Eight hour cream producten van Elizabeth Arden? De originele 8 hour cream ligt op mijn nachtkastje en staat op een prominente plaats in mijn badkamer (oftewel....voor het grijpen). Overal waar ik naartoe ga, gaat er op zijn minst een blikje lip protectant mee, maar nu heb ik een nieuwe favoriet waar ik ook een plaatsje moet vinden in mijn tas....MUST.HAVE.!

In de Eight hour range was altijd al een lip protectant in vaste/lipstickvorm te vinden (zowel met als zonder kleurtje) en je kunt van tijd tot tijd ook de blikjes lipprotectant vinden in de winkels. Handiger om mee te nemen als een grotere tube original Eight hour cream met een werking die zeker net zo goed is. 

Sinds kort is er een nieuw product toegevoegd aan de Eight Hour range, de Eight hour cream lip protectant gloss (EUR 19,95 tube 3,7 gram). Deze nieuwe topper is een super beschermende luxe lip gloss, die verrijkt is met vitamine E voor extra hydratatie, verpakt in een fijne tube met applicator. 

De formule is fijn van structuur, glijdt makkelijk over de lippen, voelt zacht en niet plakkerig aan en heeft een fijne, tikje citroenachtige geur die toch neutraal is. De geur is zeker niet dezelfde als die van de Original Eight Hour Cream (al kun je die tegenwoordig ook geurloos krijgen!), in gebruik is de verpakking handiger dan een blikje (denk aan handschoenen aan, vieze vingers etc.). Mijn lippen voelen zacht aan en glanzen mooi, precies wat ik kan gebruiken in de winter, voor mij echt geen gebarsten of ruwe lippen. UIteraard kun je de gloss ook prima combineren met een lipstick, je kunt deze zowel voor als na de gloss aanbrengen, net wat je zelf het mooiste vindt.

Zoals je misschien ziet heeft de Lip protectant gloss een andere verpakking, dat komt omdat deze deel uitmaakt van de limited edition New York Beauty lijn. Een lijn die de klassiekers in een nieuw jasje steekt en slechts een beperkte tijd in die verpakking te koop is. Nadien blijven de producten natuurlijk gewoon te koop in hun standaardverpakking. Tenminste...dat neem ik aan en hoop ik ook, de Lip Protectant Gloss moet echt blijven.

Wil jij nu ook weleens weten of de Eight hour Lip Protectant Gloss echt zo fijn is? Dan hebben we goed nieuws, we geven nl. 10 exemplaren t.w.v. EUR 19,95 weg! Doe je ook mee? Wie weet ligt er binnenkort wel eentje bij je in de bus!

Hoe doe je mee?

  • beantwoord deze vraag: in welk jaar is de originele Eight Hour cream ontwikkeld? (tip : lees de artikelen over de Eight Hour cream op Beautyscene eens door)
  • stuur het antwoord op deze vraag, samen met jouw naam & adres naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. 8 hour
  • doe dit voor 25 februari 2013, daarna ontvangen de winnaars een mailtje van ons en krijgen zij de gloss thuisgestuurd
  • incomplete inzendingen zullen niet worden verwerkt en corresponderen over de uitslag van de winactie is niet mogelijk. I.v.m. de privacy van de winnaars worden ze niet bekend gemaakt op Beautyscene.
Ben jij ook fan van de Eight Hour Cream en ben je ook benieuwd naar deze nieuwe lipgloss? Doe je ook mee aan de winactie?
Deel dit artikel
Back to top