Algemeen

Sunday question - welke beautyproducten moet jij meenemen uit het buitenland?

Jullie hebben het waarschijnlijk al gezien of gelezen, momenteel ben ik voor een paar dagen in Londen. Heerlijk rondlopen, shoppen, high-tea''en en lunchen, langs bij koningin Elizabeth en hopen dat we prins Harry spotten! Natuurlijk hoort een klein beetje beautyshoppen er toch wel bij, dat kan ik niet laten...zelfs niet als ik het eigenlijk niet van plan was. Maar ja, je hebt natuurlijk altijd merken en producten die je niet in Nederland kunt kopen en die kans laat ik niet aan mij voorbij gaan. Welke beautyproducten neem jij altijd graag mee uit het buitenland?

Hee...ik ga natuurlijk even langs bij Tom Ford Beauty...maar ik heb natuurlijk niets nodig! MAC Archie''s girls is in Londen al te koop, dat is ook wel even reden om te gaan snuffelen bij Selfridges. En dochter Bo heeft een nieuwe lading Urban Decay oogpotloden nodig en natuurlijk moeten we verse Lush badproducten gaan kopen!

Maar wat is nu echt onmisbaar in Londen? Dat moet toch wel Clotted cream en verse scones zijn of misschien toch de echte Engelse thee bij Fortnum & Mason? Sleek paletten misschien of toch Hotel Chocolat leegkopen? Nee, dan toch maar Aerin bekijken bij Harrods of eindelijk eens shoppen bij D&G beauty.

Als jij op vakantie gaat of een zakenreisje maakt, wat staat er dan op jouw lijstje van te shoppen beautyproducten? Creme uit Frankrijk, make-up uit Spanje, nagellakjes uit Turkije of "echte" BB creams uit Azië? Wat moet er echt altijd mee terug?

Deel dit artikel
Back to top