Reviews

Maybelline Superstay 14H Lipstick - review & swatches

Waar moet de perfecte lipstick aan voldoen? Voor mij is dat zeker goede pigmentatie, verzorging en een lange houdbaarheid. Precies dat zijn de beloften van de nieuwe Maybelline Superstay 14H Lipstick! Hiermee ben je in één stap klaar voor alles wat de dag je brengt - zoals deze review mét swatches.

Je kent ze vast wel, de langhoudende twee-stappen-lipsticks die verkrijgbaar zijn bij de drogisterij. Eerst breng je een laag kleur aan, daarna volgt de glans en verzorging met stap twee - die vaak hard nodig is, doordat de lipstick zo uitdrogend en korrelig is... Maybelline heeft dit probleem opgelost én het aanbrengen van lipstick makkelijker gemaakt, met de nieuwe Superstay 14H Lipstick. Door de toevoeging van lichtgewicht , langhoudende polymeren samen met een siliconen filmlaagje ben je voortaan in één stap klaar voor je dag. Klinkt goed, niet waar?

Dat wilde ik dus wel testen! Als je de witte dop verwijdert komt de metalen huls tevoorschijn, die is verrassend chique. Ook komt je meteen een licht zoete geur tegemoet, echt een Maybelline-geurtje als je het mij vraagt. Door de fijne vorm van de lipstick en het handige draaisysteem kun je de lipstick heel precies aanbrengen. Naast deze vier kleuren zijn er trouwens nog drie tinten verkrijgbaar, een mooie koraal-, rood- en plumtint. De lipsticks die ik getest heb mogen er zeker zijn, kijk maar naar de swatches.

Boven: 110 Neverending Pink & Infinitely Fuchsia (160)
Onder: 540 Ravishing Rouge & Lasting Chestnut (720)
Zal ik maar beginnen met ''wauw''?! Ik ben behoorlijk verrast door deze lipsticks, de kleuren zijn heel goed gepigmenteerd en zien er zelfs op mijn schrale winterlippen geweldig uit. Vooral van de felle Infinitely Fuchsia ben ik fan, maar door de blauwe ondertonen is ook Neverending Pink erg mooi voor dames met een koele gelaatskleur. Ravishing Rouge is een felle rode kleur, waarbij het natuurlijk extra handig is dat die goed blijft zitten. Je raad vast wel dat Lasting Chestnut niet mijn smaak is, maar op de formule is niets aan te merken. Misschien staat deze wel heel goed bij een getinte huid? Alle kleuren hebben een lichte glans, wat ik zelf mooi verzorgd vind staan.

De formule van deze lipsticks is bijzonder fijn. Waar andere langhoudende lipsticks beginnen te trekken en kruimelen na een maaltijd, kun je bij de Superstay 14H juist even je lippen over elkaar wrijven om de zachte lipstick weer goed te verdelen. Dat maakt ook het bijwerken bijzonder makkelijk, al is dat dus echt nauwelijks nodig. Ook de verschillende kleuren zijn helemaal mijn smaak, eigenlijk is er dus maar één conclusie mogelijk: ik ben fan!

De Maybelline Superstay 14H lipstick is verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen voor EUR 12,99. Neem zeker even een kijkje, want deze moet je zeker geprobeerd hebben! Mijn favoriet is Infinitely Fuchsia, voor welke kleur ga jij?

Deel dit artikel
Back to top