Fashion

Hoe bespaar jij op jouw beautyaankopen?

Wat is het toch heerlijk om al die mooie en fijne beauty producten te zien op Beautyscene! Prachtige Chanel nagellakjes, mooie poeders van Lancome, chique parfums van Dior...noem het maar op en wij laten het aan je zien. Na een paar artikelen wordt het lijstje steeds langer en jouw portemonnee steeds leger, hoe los je dat nu weer op? Minder kopen is natuurlijk geen optie, maar hier en daar speuren naar leuke kortingscodes natuurlijk wel. Hoe doe jij dat?
Lees de reviews

Beautybloggers worden er weleens van beschuldigd dat ze slecht zijn voor de portemonnee, maar toch valt het misschien ook wel mee. Tenslotte zul je door een minder enthousiaste review niet snel geneigd zijn om dat nieuwe product te kopen, dat scheelt weer in de portemonnee.....Maar ja, daar staan dan wel weer de mooie nieuwe Essie lakes tegenover die allemaal wel erg mooi zijn op de foto''s, toch maar alle zes kopen? Misschien toch maar niet, want volgens de reviews lijkt het nieuwe rode nagellakje toch wel erg op die je al in jouw stash hebt, toch wel handig die reviews! Bespaart een heleboel geld (of toch niet?)....

Check de folders en jouw mailbox

Iedere week vallen ze in de bus bij mij thuis, kilo''s aan folders van drogisterijen, warenhuizen en supermarkten vol met allerlei aanbiedingen. Er zitten zeker interessante kortingen bij, zoals bijvoorbeeld twee Rimmel London mascara''s voor de prijs van één, 50 % korting op Catrice make-up of een gratis Dove douchegel bij de aankoop van een bodylotion (om maar iets te noemen). Beautyproducten zijn bij uitstek geschikt om tijdens aanbiedingen te kopen, tenslotte zullen de producten niet bedreven en kun je best een voorraadje shampoo''s, mascara''s of reinigers aanleggen. Zo sla ik graag nagellakremover, Trind nail repair en wattenschijfjes in tijdens een aanbieding, die producten vliegen er hier echt doorheen op de redactie. 
Als fanatieke online shopper ben ik vooral ook geinteresseerd in actiecodes in online shops, die vind ik dan ook regelmatig in mijn mailbox, als ik mij tenminste heb ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Ga naar Actiepagina.nl
Actiepagina.nl

is in 2005 van start gegaan om te laten zien hoe makkelijk je op aankopen kunt besparen door online aankopen te doen. Inmiddels zoeken heel veel  mensen dagelijks naar de leukste kortingen op deze handige kortingssite, ruim 85 % van deze mensen is trouwens een vrouw. Wat zijn wij vrouwen toch heerlijk prijsbewust......al zullen onze partners het daar misschien niet echt mee eens zijn.
Op de website kun je op verschillende manieren zoeken naar kortingen en/of acties, je kunt per categorie zoeken of per winkel. Er staan best een aantal mooie acties tussen op dit moment, denk bijvoorbeeld eens aan de volgende aanbiedingen:

Yves Rocher is een merk waarover we regelmatig hebben geschreven op Beautyscene, ze hebben een zeer groot en divers assortiment in verschillende prijsklassen. Favoriet op de redactie zijn zeker de fijne anti-cellulite producten, de mooie lipsticks en de nieuwe Anti-age global gezichtsverzorging. Ze hebben ook heel regelmatig fijne aanbiedingen, zoals nu bijvoorbeeld met tot 40 % korting op de parfums!
Bij Bol.com vind je tegenwoordig een behoorlijk groot beauty-assortiment. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste Essie of Herome nagellakjes of een lekkere douchegel van Dove zoekt, bij Bol.com kun je het eenvoudig bestellen. Ik hou ervan om daar te bestellen, vooral omdat je de bestelling vrijwel altijd al de volgende dag binnen hebt, daar kan een gewoon shoptripje bijna niet tegenop. 
 

De acties worden uiteraard meerdere keren per dag geupdate, je zult zeker niets mislopen als je iedere dag (of althans voor het online shoppen) even de website checkt. Wil je geen enkele toekomstige kortingscode mis te lopen, dan is er een handige optie. Stel je voor dat je graag shopt bij Bol.com, schrijf je dan in voor de toekomstige Bol.com kortingscode van die webshop en je ontvangt een email bij een nieuwe kortingscode. Natuurlijk kun je je ook inschrijven voor de "normale" nieuwsbrief, zo mis je geen enkele nieuwe aanbieding. Oh ja, leuke winacties vind je op de Facebook pagina, ook een echte aanrader.

Hoe bespaar jij op jouw beautyaankopen?

Deel dit artikel
Back to top