Nieuws

Gucci Guilty Black - interview met Evan Rachel Wood

Ben jij vandaag in een verleidelijke, ietwat stoute bui en zoek je nog een bijpassend parfum? Dan is Gucci Guilty Black waarschijnlijk een perfecte keuze, donker en mysterieus, vol passie en behoorlijk spannend...dat zijn deze nieuwe toevoegingen aan het Gucci Guilty verhaal. Evan Rachel Wood is het gezicht van de campagne en ik had onlangs een telefonisch interview met haar, waarin ze ook haar beautygeheimen met ons deelt. Lees je mee?

In de spannende nieuwe campagne film van Gucci Guilty Black is actrice Evan Rachel Wood "the leading lady", haar tegenspeler is de stoere Chris Evans die je misschien wel kent als Captain America uit de gelijknamige film. Ik sprak haar onlangs via de telefoon, zij zat in het warme Los Angeles en ik moest het doen met de sneeuw die er toen lag, wat een contrast. Ze was heel lief en vriendelijk en vertelde honderuit over haar beautygeheimen en de Gucci Guilty Black campagne.

Waarom denk je dat Gucci specifiek jou heeft gekozen als het gezicht van Gucci Guilty Black?
De geur heeft een behoorlijk spannende vibe en de campagne wordt echt neergezet als een mini film, deze campagne is behoorlijk krachtig, donker en sensueel. De rollen die ik als actrice heb gespeeld passen daar eigenlijk perfect in, Gucci wilde een spannende, gedurfde actrice....ik geloof wel dat ik dat ben, een perfecte match!

Wat vind je een perfecte look (zowel kleding als make-up) om te combineren met Gucci Guilty Black? 
Toen de regisseur Frank Miller en ik spraken over het personage in de campagne, kwam er bij ons direct het woord "dodelijk" op. Die uitstraling heeft het personage in de campagne duidelijk, ze draagt een stoere outfit in zwart leer! De make-up is heel sterk, zeer donkere ogen en mooie matte rode lippen. Natuurlijk past Gucci Guilty Black bij een soortgelijke outfit, maar het kan ook juist goed samengaan met een onschuldige outfit, zo is het jouw geheimpje en ruik iemand de geur pas als hij dichtbij je komt. 

Wanneer zou jij Gucci Guilty Black zelf dragen?
Als ik mijn wilde kant wil laten zien, net zoals het personage in de campagnefilm, zij heeft de touwtjes in handen en is sterk, zelfverzekerd en totaal in controle. Ik ben pas getrouwd, dus echt van toepassing is het niet meer, maar ik zou Gucci Guilty Black zeker dragen als ik wil dat opval bij een man waarop ik mijn oogje heb laten vallen.

Als actrice kruip je in verschillende personages, kleding en make-up worden natuurlijk verzorgd op de set, maar kies je ook een bepaald parfum bij een personage dat je speelt?
Jazeker! Bij een meer onschuldige rol zou ik zeker kiezen voor een vanille-achtig, bloemig parfum dat zoet en lieflijk is, het helpt mij zeker om mij meer in de persoon in te leven. Speel ik een personage met een duister of sensueel karakter, dan kies ik liever voor een geur die wat meer edgy is. En natuurlijk is het ook belangrijk voor de tegenspelers, het is toch fijn als je met iemand speelt die lekker ruikt? Vind ik altijd wel een plus!

Beautygeheimen

Wil je wat van jouw beautygeheimen met onze lezers delen?
Natuurlijk! Ik ben gek op olijfolie, ik gebruik het iedere avond om mijn make-up te verwijderen, zelfs de behoorlijk zware filmmake-up. Ik breng het op mijn huid aan en gebruik een warme handdoek om het te verwijderen, het maakt mijn huid heel zacht en glad. En ik ben gek op Aloë Vera, dat gebruik ik ook heel vaak.
Mijn favoriete foundation is van Make Up For Ever, ik ben behoorlijk bleek en daarom is het niet zo makkelijk om een perfecte kleur te vinden, gelukkig heeft Make Up For Ever heel veel kleuren en vind ook ik mijn kleur ertussen. De formule is licht en zorgt toch voor een mooi resultaat!


Welke beautyproducten neem je altijd mee?
Altijd een beschermend product tegen de zon, zoals ik al zei ben ik behoorlijk licht en dat betekent dat ik iedere dag een product met een hoge SPF moet gebruiken, zeker als ik thuis in Californië ben! Ik kies wel altijd een product dat olievrij is, zo heb ik geen last van een vettig gevoel op mijn huid. En sinds mijn make-up artist het heeft aangeraden neem ik ook altijd Aquaphor mee, dat is een balsem die je op droge plekjes of lippen kunt gebruiken. Binnen no time voelt de huid weer heerlijk aan, zeker een aanrader en helemaal niet duur. (in Nederland kun je dit product ook vinden onder de naam Eucerin Aquaphor)

We zien je regelmatig met een andere haarkleur, welke kleur vind je het beste bij je passen en hoe zorg je ervoor dat jouw haar mooi blijft tussen de kleurbeurten door?
Momenteel heb ik mijn natuurlijke blonde haarkleur en ik vind het nu geweldig bij me staan, maar er was ook een tijd in mijn leven dat ik vond dat vurig rood haar perfect bij mij pastte (ze was ooit getrouwd met Marilyn Manson). Het heeft ook te maken met de levensfase waarin je zit, denk ik! Nu ben ik pasgetrouwd en zwanger van mijn eerste kindje, een natuurlijke look past dan beter bij mij. Ik heb deze haarkleur al bijna 1,5 jaar...een record voor mij!
Om mijn haren in goede conditie te houden gebruik ik altijd producten van Pureology, speciaal voor gekleurd haar. Ik gebruik vooral heel veel conditioner en haarmasker, heerlijk om te gebruiken vooral omdat het compleet natuurlijke producten zijn en ze houden de kleur mooi.


Wat vind je fijner : jouw eigen make-up verzorgen of laten verzorgen door een professionele make-up artist?
Als ik niet hoef te werken, dan draag ik niet zoveel make-up omdat ik mijn huid graag even wil laten ademen. Dan doe ik het natuurlijk gewoon zelf, geen probleem. Als het om make-up voor fotoshoots of feestjes gaat, dan heb ik een geweldige make-up artist. Toby Fleischman ken ik al heel wat jaren en ze kent mijn gezicht inmiddels beter dan ik zelf. Ik werk heel graag met haar en zij met mij, ze maakt mij altijd zo mooi, ik ben telkens weer verbaasd als ik in de spiegel kijk. We proberen zo vaak mogelijk leuke projecten te bedenken waaraan we samen kunnen werken.

Even een persoonlijke vraag omdat ik een neefje heb met dezelfde naam als jij, is Evan jouw echte naam of is het een artiestennaam?
Nee, Evan is mijn echte naam! Mijn ouders hebben al hun kinderen androgyne namen gegeven, soms weleens verwarrend voor mensen en dan noemen ze mij Rachel. Geeft niets natuurlijk, ik luister naar allebei, maar ik stel mij wel altijd voor als Evan!
Gucci Guilty Black pour femme

eau de toilette (vanaf EUR 58,00) is een intense, oriëntaalse geur met een zoete, fruitige twist, de geur is als volgt opgebouwd:

  • top : rood fruit en roze peper
  • hart : framboos, perzik, seringen en viooltjes
  • basis : patchoeli en amber
Gucci Guilty Black pour homme

eau de toilette (vanaf EUR 62,00) is een krachtige, groene geur met een aardse basis, de geur is als volgt opgebouwd:

  • top : koriander en lavendel
  • hart : oranjebloesem, neroli en groene noten
  • basis : patchoelu en cederhout
Gucci Guilty Black pour femme is echt een fijne geur, er ligt hier nu al een aantal dagen een geurstaafje met de geur voor mijn neus, telkens als ik aan het werk ga achter de computer ruik ik weer een vleugje van de verleidelijke geur. De finish is behoorlijk zoet en ik moet zeggen dat de patchouli niet echt overheerst, al ruik je hem wel als je de geur wat dieper opsnuift. Gucci Guilty Black pour homme is fris en groen, met een lichtzoete zweem...de hartnoten zoals oranjebloesem en neroli herken ik wat minder. De finish is vrij krachtig en stoer, al met al is het zeker een geur die ik kan waarderen....liefst op Chris Evans overigens, kan ik volgende keer hem misschien interviewen? Niet door de telefoon natuurlijk....

Ken jij de Gucci Guilty parfums ook al? Welke van de drie versie''s is jouw favoriet?
Deel dit artikel
Back to top