Reviews

Bourjois Healthy mix foundation, de vernieuwde formule - review met swatches

Bourjois Healthy mix foundation heeft een vernieuwde formule en dat is fijn nieuws! De foundation laat de huid er stralend en gezond uitzien, voor een fijne blos heeft Bourjois ook een nieuwe blush in een kleur die voor iedereen geschikt is. Aan de vernieuwde formule zijn een aantal ingrediënten toegevoegd zoals fruit-extracten en vitamine E. Deze foundation belooft heel wat en beweert ook nog eens lang te blijven zitten. Ben je benieuwd geworden of deze foundation wat voor jou is, lees dan snel mee....

Van de Bourjois healthy mix krijg je een gezonde glow en er zitten ook nog eens voedende ingredienten in. De fruitextracten zorgen voor de gezonde gloed: abrikoos voor helderheid en glans, meloen voor hydratatie en appel voor bescherming. Ook is er nog extra vitamine E aan toegevoegd. Hydratie, bescherming en verzorging, allemaal in één foundation. 

8 tinten foundation en de blush ''Healthymix''
De foundation is vrij vloeibaar en smelt snel samen met je huid. Het is een hele lichte luchtige foundation en draagt fijn. De foundation blijft niet zo lang zitten als Bourjois belooft, maar blijft zeker een aantal uren mooi, zeker in combinatie met het Healthy mix poeder. Je komt er zeker de dag wel mee door!

 
de kleuren: 51 Vanille Clair, 52 Vanille, 53 Beige Clair en 54 Beige.

de kleuren: 51 Vanille Clair, 52 Vanille, 53 Beige Clair en 54 Beige.
55 Beige Fonce, 56 Hale Clair, 57 Hale en 58 Hale fonce.
55 Beige Fonce, 56 Hale Clair, 57 Hale en 58 Hale fonce.
Zoals je ziet zijn de kleuren vrij geel van ondertoon behalve nummer 51 die is wat roziger van kleur, de donkere tinten zijn ook echt goed donker en mooi van kleur dus mocht je een donkerdere huidskleur hebben is het zeker de moeite waard om even langs de winkels te lopen.  Je ziet ook dat de foundation vrij vloeibaar is en goed smeerbaar is. Hij droogt vrij luchtig op en voelt prettig aan op je huid. Hij laat inderdaad een gezonde glans achter.
Blush Healthy mix, een oranjeroze lichte blush.
Hier draag ik nummer 52 Vanille.
Over de foundation heb ik wat poeder gebruikt omdat ik de finish net wat te glanzend vind. Mijn huid ziet er gezond uit als ik de Healty mix foundation draag. De dekking is prima, mijn rode wangen en lichte oneffenheden zijn na een dun laagje foundation bijna niet meer te zien. Op de foto hierboven heb ik de blush lichtjes aangebracht onder mijn jukbeenderen om wat contour te geven aan mijn gezicht. Voor een nog gezondere blos kun je hem bijvoorbeeld ook aanbrengen op de appeltjes van je wangen, de kleur is echt universeel en voor iedere huidskleur geschikt.

Al met al ben ik best tevreden over deze foundation. Helaas kan ik net "mijn kleur" niet vinden in het assortiment, nummer 51 is te roze en te licht en 52 is net wat te geel. Maar ik zou natuurlijk wel twee kleuren kunnen mixen, kwestie van even uitproberen. Verder is een het een hele fijne lichte foundation die je huid niet droog maakt maar lekker zacht en gezond laat aanvoelen. Ik zou deze foundation vooral aanraden als je een normale tot droge huid hebt, heb je een wat vettere huid dan vind je de glow misschien niet zo mooi. De Bourjois Healthy mix foundation en blush zijn nu al te koop in drogisterijen en parfumerieën, de foundation kost EUR 14,99 (glazen fles 30 ml) en de blush EUR 10,99.

Ben je al bekend met de Healthy mix lijn van Bourjois en wat vinden jullie van de blush?
Deel dit artikel
Back to top