Nieuws

Een Beautybox vol liefde (met unboxing filmpje) *spoiler alert*

Vandaag ontving ik de Beautybox van februari...wat zeg ik, ik kreeg er wel twee! Nieuwsgierig als ik ben, heb ik die natuurlijk direct uitgepakt en daarvan heb ik een filmpje gemaakt. Ben je nieuwsgierig wat er in de Beautybox van deze maand zit, kijk dan vooral even verder. Wil je het juist niet weten, omdat jij de box zelf nog moet ontvangen, dan kun je juist beter niet kijken! Haha....sla dit artikel dan vooral snel over. Maar voor alle anderen....kijk snel mee!

Ik vind het een bijzonder leuke box, vooral door de mooie nagellak en de fijne moisturizer, die beide van merken zijn waar ik behoorlijk fan van ben. Je ziet het...ik probeer toch niet al teveel weg te geven voor degene die eigenlijk nog niet willen weten wat er in de box zit.

Kijk dus vooral het filmpje even en ga daarna naar www.beautybox.nl om je te abonneren op Beautybox. Ik denk dat deze versie al uitverkocht is, maar als je die van maart niet wilt mislopen zou ik je zeker adviseren om nu een abonnement te nemen. Je betaalt EUR 14,95 per maand en kunt iedere maand het abonnement stop zeten (lees daarvoor zeker de informatie even door op de website van Beautybox.nl).

Ben jij Beautybox abonee? Wat vond jij van deze februari box?

Deel dit artikel
Back to top