Nagel & Handen

KOH's Love Story - de swatches

KOH vertelt in hun nieuwste nagellakcollectie een prachtig liefdesverhaal! De lentecollectie met de naam Love Story bestaat uit snoeperige kleurtjes met namen die je helemaal in een romantische mood brengen. Misschien een dagje te laat (gisteren was het natuurlijk Valentijnsdag) maar ach...romantiek is natuurlijk van alle tijden en in deze grijze, koude dagen kunnen we wel wat extra liefde gebruiken. Kijk je mee naar de swatches?

Wisten jullie eigenlijk dat KOH een merk is van Nederlandse bodem? Niet iedereen weet dat en ik snap ook wel een beetje waarom dat zo is, de uitstraling van KOH is natuurlijk best een beetje Oosters. Maar wij kunnen dus met trots zeggen dat wij ook in Nederland een superfijn nagellakmerk hebben. De lakjes zijn verrijkt met edelstenen, waardoor ze niet alleen een prachtige glans hebben maar ook nog eens extra hard zijn. Hierdoor zijn ze zeker langer houdbaar, zelfs zonder topcoat.


KOH Our song

KOH Kiss me

KOH First date


KOH Love forever

KOH Hold me tight

KOH Lean on me (zie ik daar een Koningsdag-lakje/)
Op de foto''s hierboven draag ik telkens twee laagjes van de nagellakjes, ik draag geen topcoat en de foto''s zijn gemaakt zonder flits in direct zonlicht. De kleuren zijn op de nagels veel mooier dan in de potjes zoals je kunt zien, ik was dan ook blij verrast bij het maken van de swatches. Mijn favoriete kleurtjes zijn de zalmroze Kiss me en de friss lichtblauwe Our Song, First Date past trouwens ook perfect in de army-trend die we nog steeds in de mode zien van dit moment.

Wat mij betreft zijn de lakjes van KOH Love Story zeer zeker de moeite waard, bekijk ze zeker eens van dichterbij als je bij de parfumerie of De Bijenkorf bent! KOH lakjes kosten EUR 14,99 per stuk en hebben een inhoud van 10 ml. Je kunt deze lakjes o.a. kopen bij De Bijenkorf, je vindt ze direct hier.

Ben jij fan van de nagellakjes van KOH? Zie jij een lakje dat je mooi vindt in deze Love Story collectie?
Deel dit artikel
Back to top