Nieuws

Meet Nature Girl @ Mild Cosmetics (met winactie)

Speurend naar de mooie en leuke Kure Bazaar nagellakjes kwam ik onlangs een nieuwe webshop tegen waarvan ik direct enthousiast werd. Mild Cosmetics is een Nederlandse webshop die gerund wordt door Anoushka, met fijne, luxe cosmeticamerken die je niet overal ziet. Kure Bazaar had ik al genoemd, maar ik werd ook heel blij van de producten van het Amerikaanse merk Nature Girl. Natuurlijk moest ik die uitproberen en ze zijn heerlijk, kijk je even mee en doe je mee met de winactie?

Nature Girl vind zijn oorsprong in Californië, waar oprichtster Nannette Palrand de heerlijkste cosmeticaproducten ontwikkelt op basis van natuurlijke, organische ingrediënten. De ingrediënten zoals noten-, zaden-, planten- en bloemenoliën worden verbouwd in kleine kwekerijen over de hele wereld, die uiteraard biologische landbouw voeren. Wat houdt dat nu in? Er worden bijvoorbeeld geen chemicaliën gebruikt om insecten te verdelgen, maar in plaats daarvan doen lieveheersbeestjes het werk. Zie je het al voor je? 

Geen synthetische parfums, geen synthetische kleurstoffen en uiteraard geen testen op dieren, Nature Girl staat echt voor luxe cosmetica met een groen hart! Goed nieuws voor de "eco-lovers" maar ook goed nieuws voor liefhebbers van heerlijke, luxe lichaamsverzorging want dat heeft Nature Girl zeker. Er zijn verschillende geurlijnen verkrijgbaar waarvan ik uit de lijn Jasmin Lime de Bodywash (EUR 35,00) en Bodycream (EUR 55,00) heb getest. Tot volle tevredenheid overigens, wat een fijne producten in een frisse geur met een vleugje sensuele jasmijn vol natuurlijke ingrediënten die heel goed zijn voor de huid. Vooral de Bodycream is geweldig, een dikke zeer voedende bodycreme die zelfs de droogste huid nog mooi en zacht maakt.

Inmiddels ben ik natuurlijk ook nog nieuwsgierig geworden naar de andere Nature Girl producten, vooral de Golden Jojoba oil en de Ocean Potion salt scrub zien er heerlijk uit. Naast Nature Girl heeft Mild Cosmetics nog meer andere luxe merken die producten van de hoogste kwaliteit hebben die niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens goed voor jouw huid. Mijn favorieten? De make-up van Mineralolgie, de nagellakjes van Kure Bazaar en de parfums van Honoré de Prés

Heb jij ook zin om jouw winterhuid te verwennen met de heerlijke Bodywash en Bodycream van Nature Girl? Dan hebben we fijn nieuws, we gaan nl. een set full size producten in Jasmin Lime weggeven t.w.v. EUR 90,00. Hoe doe je mee?

  • laat een comment achter bij dit artikel (dit is puur ter controle en om te voorkomen dat winactie-jagers er met de prijs vandoor gaan, irritante lui!)
  • beantwoord de volgende vraag : welke natuurlijke oliën zitten er in de Ocean Potion Salt Scrub van Nature Girl? (check de website van Mild Cosmetics voor het antwoord)
  • stuur het antwoord op de vraag, samen met jouw adresgegevens naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Nature Girl
  • doe dit voor 5 maart 2013, na die datum nemen we contact op met de winnaar en krijgt deze het pakketje van Mild Cosmetics toegestuurd
  • onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen, vergeet dus niet jouw adres mee te sturen. 
Wil je een bestelling plaatsen bij Mild Cosmetics? Maak dan zeker gebruik van de exclusieve kortingscode waarmee je t/m 15 maart 2013 10 % korting krijgt op al make-up & nagellak aankopen, gebruik bij het afrekenen de code : beautyscene. Surf dus snel even naar www.mildcosmetics.com en doe mee met de winactie
Deel dit artikel
Back to top