Nieuws

Bobbi Brown Lilac Rose collectie - maart 2013

Tijdens mijn meet met Eliano, de nieuwe internationale make-up artist van Bobbi Brown Cosmetics, hoorde ik zo''n leuk verhaal over de nieuwe collectie! In de lieflijke Lilac Rose collectie, die in maart uitkomt, zit een mooie lichte taupe nagellak die genoemd is naar de favoriete nagelstyliste van Bobbi. Ze wist er naar verluid niets van en viel zo ongeveer van haar stoel toen ze hoorde van deze eer! Een nagellak die naar je genoemd wordt, de droom van iedere nagellakfan! Kijk je mee?

De Lilac Rose collectie laat een mooie combinatie zien van subtiele, "dusty" roze tinten op de ogen, opgefleurd met glanzende, lichte paarse en roze tinten op wangen en lippen. De nagels blijven dit keer neutraal, maar oh...wat is Roza mooi!

Lilac rose eye palette EUR 69,00 (limited edition)
In het palette vind je de volgende oogschaduws : Ivory, Heather brown, Pale rose, Dusty lilac, Barely there, Black chocolate, Stormy grey en Pink lily eyeshadows

Sparkle eye shadow in Lilac EUR 31,00 (limited edition)
Een transparante basis vol glitters en parelmoer die je bij voorkeur niet met de vingers opbrengt, de olie op de vingertoppen kan ervoor zorgen dat de bovenste laag van de oogschaduw hard wordt. Gebruik dus een schone kwast en breng de glitters aan over een andere kleur oogschaduw voor een sparkly effect.

Shimmer brick in Lilac rose EUR 46,00 (limited edition)
Gebruik de kleuren samen door er een grote kwast (b.v. de Face blender brush) overheen te halen en gebruik als blush, voor de mooie glow! Je kunt de kleuren ook als glanzende, licht gepigmenteerde oogschaduw gebruiken.

Blush in Pastel pink EUR 28,00 (limited edition)
Laat de zachte kleur je niet weerhouden deze te proberen, het geeft echt een ultieme "pop of pink" op de wangen, zelfs op donkere huidskleuren, geweldige kleur!

Lip gloss in Lilac rose (nieuw), Pink lily (nieuw) & Pink lilac EUR 23,50

v.l.n.r. Pink Lilac, Pink lily en Lilac Rose
Nail polish in Roza EUR 18,00 (limited edition)


Fan van de nagellak dat ben ik al, nu nog eens bekijken hoe het mooie palette uitpakt! Ik heb hem hier op de redactie liggen, een review volgt zeker zodra we deze eens goed getest hebben.

De Bobbi Brown Lilac Rose collectie zal vanaf maart 2013 te vinden zijn bij alle Bobbi Brown verkooppunten in Nederland. Waar die zijn? O.a. in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Laren, Arnhem, Leeuwarden en Eindhoven. Online vind je de mooie producten ook in de online shop van De Bijenkorf.

Bobbi Brown is op steeds meer plaatsen verkrijgbaar, heb jij inmiddels weleens wat van dit mooie merk geprobeerd? Ik ben fan, jij ook?

Deel dit artikel
Back to top