Reviews

Chanel Jeux de Regards & Stylo yeux waterproof swatches met look

Jullie hebben de mini collectie Chanel Jeux de regards al voorbij zien komen in een eerder artikel. In deze collectie vind je onder andere de prachtige Volume de Chanel mascara, maar ook nieuwe tinten van de Stylo Yeux Waterproof. Die laten we vandaag aan jullie zien, samen met de prachtige, nieuwe Illusion d''ombres? Deze zijn te gebruiken als oogschaduw maar ook als basis voor oogschaduw, ze knallen bijna van het scherm af. Kijk je mee?


Les 4 ombres nummer 41 Fascination.
Dit Fascination palette (EUR 49,50) heeft 4 blauw tinten: ijsblauw, licht blauw, grijsblauw en petrolblauw, de oogschaduws zijn verrassend zacht bij aanraking en geven prima kleur af, al blijven de lichte kleuren natuurlijk wel licht. Het opbouwen van de kleuren is geen enkel probleem, dan kan natuurlijk altijd. De finish van de oogschaduws is licht glanzend, geen overdadige glitters of metallic glans, maar een mooie subtiele glans die de huid ook mooi oplicht.

Op naar de Stylo Yeux waterproof, de waterproof (hmm...dat is wel logisch) oogpotloden van Chanel waar hoofdredactrice Debbie al heel lang fan van is. Als je deze oogpotloden gebruikt, dan kun je er volgens haar echt zeker van zijn dat ze perfect blijven zitten, de hele dag! Ik ben benieuwd, eerst maar eens de swatches.


Stylo yeux in 20 Espresso en 35 Gris.

Stylo yeux in 84 Taupe, 85 Grenat, 88 Noir intens.

Stylo yeux in 100 Santal en 103 Blue Exquis
Debbie had alweer gelijk! De Stylo Yeux Waterproof (EUR 23,50 zijn goed gepigmenteerd en prettig in gebruik. Ze zijn niet poederachtig en werken als normale eyelner potloden. Het ideale van deze potloden is dat je zowel als eyeliner (dus onder of boven het oog) kunt aanbrengen, maar ook als liner op de waterlijn (aan de binnenkant van het ooglid). Ook daar blijven de liners prima zitten, ze kruimelen niet en irriteren de ogen niet. De liners slijpen zichzelf als je ze gebruikt, maar er zit ook een slijpertje ingebouwd aan de achterkant.
Illusion d''ombre in 90 Convoitise en 91 Apparition (limited edition)
Mijn favorieten zijn toch wel deze Illusion d''Ombre (EUR 30,00) Dit is een soort mousse cream achtig substantie verpakt in een mooi glazen potje. De formule is heel luchtig, bijna mousseachtig, het vergt dus wel even wat oefening om deze op te brengen. Maar als je eenmaal weet hoe je het moet aanpakken, dan werkt het geweldig fijn.
Ik breng een klein beetje creme/mousse aan op de rug van mijn hand (met mijn nagel of eventueel de achterkant van een make-upkwast) en gebruik daarna een kwast zoals de MAC 217 kwast, duw de kwast even goed in de creme/mousse en je kunt aan de slag. De kleuren kun je zowel als losse oogschaduw of als basis gebruiken voor andere poederoogschaduws. De poederoogschaduws worden dan net wat intenser van kleur en zeker ook langer houdbaar.De Illusion d''ombres zijn zeker de moeite waard om een keer te proberen vooral ook omdat ze zeer gepigmenteerd zijn en je dus maar weinig nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken.
Het product is niet creamy maar meer poederachtig nadat je het hebt aangebracht en gaat ook niet in je lijntjes zitten, zelfs niet aan het einde van de dag! En ze zijn ook nog eens long-lasting, kortom...zeker een musthave om ooit eens te proberen! Let op: Apparition is een limited edition en dus beperkt verkrijgbaar.

Dit is de uiteindelijke look geworden. Ik heb als basis beide kleuren Illusion d''ombre gebruikt. Daaroverheen draag ik de oogschaduw uit Les 4 ombres nummer 41 Fascination. De lichtste kleur in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw. De donkere petrol kleur in de buitenste ooghoek. Met de grijsblauwe kleur heb ik een v-vorm gemaakt aan de buiten kan van mijn oog. Alle kleuren heb ik iets vervaagd met de wolkenblauwe kleur. Natuurlijk draag ik ook een eyeliner, de Stylo yeux waterproof Bleu exquis op het bovenste ooglid en onder mijn ogen de kleur Gris. Op mijn wimpers draag ik natuurlijk de Volume de Chanel (EUR 30,50). 

Ken jij de illusion d''ombre van Chanel al? Wat vinden jullie van de verschillende tinten blauw in mijn look? Is het blauw een "yay" of toch een "nay? Laat het mij weten in de comments!

Deel dit artikel
Back to top