Nieuws

MAC Cosmetics & Rihanna make-up collecties in 2013 aangekondigd

Goed nieuws voor fans van MAC Cosmetics en Rihanna, gisteren kondigde MAC een intensieve samenwerking aan met de zangeres. Niet zomaar één lipstick of één collectie, maar verdeeld over het hele jaar een aantal collecties, zowel tijdens de zomer als tijdens de feestdagen. Rihanna laat in een interview met WWD weten dat ze al jarenlang fan is van MAC, ze draagt hun producten heel vaak en met veel plezier. Samen hebben ze nu ook Rihanna's perfecte rode lipstick gemaakt met de naam RiRi Woo. Kijk je mee?

Uit het interview blijkt dat Rihanna al jaren MAC gebruikt tijdens haar tournee's, "als je aan make-up denkt en je zoekt iets dat er echt toe doet,  dan is MAC het eerste merk dat in mijn hoofd komt" aldus Rihanna. "Welke kleur je ook zoekt, je weet dat je ervoor terecht kunt bij MAC. Ik ben gek op make-up en heb ook altijd gehoopt op een mooie samenwerking, maar dan wel met een merk dat bij mij past en dat is MAC".

Ook voor MAC is een langdurige samenwerking als deze een unicum. Natuurlijk zijn er al diverse samenwerkingen geweest met celebrities, maar dat waren altijd meer "dates" in plaats van langdurige relaties, het is dus zeker niet zomaar iets, voor beide partijen. Momenteel staan er 31 producten gepland die verdeeld over het jaar gaan uitkomen, de samenwerking gaat van start met de nieuwe Riri Woo lipstick. Deze mooie rode lipstick is speciaal gecreeerd met en voor Rihanna, maar is vooral bedoeld voor iedereen, de kleur rood past nl. perfect bij iedere huidskleur van heel licht tot mooi donker. 

de foto die Rihanna zelf op Twitter heeft gezet is gemaakt direct na de shoot van de promotiefoto's van de RiRi Hearts MAC campagne

Er zullen 4 collecties voorbij komen onder de naam RiRi hearts MAC, Rihanna's naam en handtekening zal verschijnen op de verschillende (speciale) verpakkingen en uiteraard zullen er ook prachtige promoshots te zien zijn waarop Rihanna de hoofdrol speelt. Riri Woo zal ook verkocht worden tijdens de concerten van Rihanna die binnenkort gaan plaatsvinden, maar ook online zal deze te koop zijn. Er zal ook een zomercollectie van Rihanna verschijnen, waar ik persoonlijk heel nieuwsgierig naar ben. 

In de herfst komt er opnieuw een grote collectie uit, met twee oogschaduwpalette's, valse wimpers, lipsticks en een Riri Woo lipglass. Deze collectie is waarschijnlijk de collectie die je op de foto ziet, met de rosé gouden verpakkingen. Voor de feestdagen schijnt er een witte, parelachtige verpakking te komen met roze details....dat klinkt toch allemaal heel fijn?

Meer informatie heb ik nog niet ontvangen, ook voor MAC Nederland is het nog even afwachten welke producten wij hier gaan krijgen, maar eerlijk gezegd denk ik gewoon dat alles ook onze kant op gaat komen, wij zijn toch ook fan van Rihanna? Natuurlijk houden we jullie op de hoogte, al het nieuws over MAC in Nederland hoor je toch als eerste bij ons? Wil je het complete interview nalezen? Dat vind je op de website van WWD en vind je hier.

Wat vind jij van deze samenwerking? Ben jij ook zo nieuwsgierig als ik? Ga jij toevallig naar het concert van Rihanna in Antwerpen?

Deel dit artikel
Back to top