Nagel & Handen

Essie Madison Aven-hue nagellakjes, vanaf maart in de winkels

De nieuwe lente collectie van Essie is al gesignaleerd in de winkels hier en daar, gelukkig maar...want frisse lentekleurtjes kunnen we echt wel gebruiken. Heel vernieuwend zijn de kleurtjes niet, de finish van vrijwel lakjes is creme en ook de kleurtjes verrassen mij niet echt. Schattig, dat zijn ze wel en ik weet zeker dat jullie best warm lopen voor één van de zes kleurtjes (of misschien wel voor twee of drie, je weet maar nooit). Kijken jullie mee naar de swatches?


Essie Go ginza - bleek lila met een vleugje roze creme, perfect dekkend in twee laagjes


Essie Bond with whomever - paars roze met een felle twist, creme lakje dat dekt in twee laagjes


Essie Maximillian strasse her - groen, grijs en blauw, allemaal gemixt in dit creme lakje dat ook weer heel goed dekt in twee laagjes, van alle lakjes uit deze collectie is deze wel degene die het meest uniek is. Mijn handen zijn best een beetje gebruind, misschien is de kleur bij een bleke huidskleur niet zo geslaagd?


Essie Madison Aven-hue - fuchsia met een vleugje paars en het eerste shimmerlakje van de collectie. De dekking is iets minder in twee laagjes, maar hij voldoet toch wel voor mij


Essie Hip-anema - vurig rood, een frissere versie dan bloedrood die heel mooi staat bij een iets gebruinde huid, dekt weer prima in twee laagjes


Essie Avenue Maintain - heerlijk fris helder, korenblauw creme lakje dat prima dekt in twee laagjes, ik hou van blauwe nagellak en daarom is dit eigenlijk wel mijn favoriet

De Essie lakjes van de Madison Aven-hue collectie zijn prettig in gebruik, het brede kwastje zorgt ervoor dat je al in één streek voldoende nagellak opbrengt voor één laagje. Door de korte droogtijd kun je het volgende laagje lekker snel aanbrengen, daarna gebruik je een sneldrogende topcoat en je bent er helemaal klaar voor. De kwaliteit van Essie lakjes is altijd prima, zo ook met de kleurtjes van deze collectie (vergeet niet altijd een basecoat en topcoat te dragen!). De adviesprijs van Essie lakjes is EUR 10,14 per stuk voor de flacon van 13,5 ml, een mooie prijs voor een kwalitatief goed nagellakje.

Bij Bol.com is er momenteel een leuke aanbieding met Essie lakjes, je kunt 3 Essie lakjes bestellen voor EUR 20,00. De lakjes van de Essie Madison Aven-hue collectie heb ik nog niet kunnen vinden, maar wellicht verschijnen die snel in de webshop en kun je nog gebruik maken van de aanbieding.

Welke vind jij het leukste kleurtje uit deze collectie? En welke Essie lakjes zou jij wel willen kopen bij de leuke Bol.com aanbieding? Hmm...als ik moet kiezen zou ik gaan voor Aruba Blue, Lovie Dovie en Mint Candy apple!

Deel dit artikel
Back to top