Reviews

Lianne's wintertip - Ici Paris XL Ultra Hydrating Mask

Niet alleen ik, maar ook mijn huid is de winter wel een beetje zat! Droge en ruwe plekjes, roodheid... Komt het je bekend voor? Dan heb ik een fijne tip voor je, namelijk het Ultra Hydrating Mask van Ici Paris XL. Na een paar keer gebruiken kan ik met zekerheid zeggen: ik ben fan - en mijn huid ook!

Bij Ici Paris XL kun je natuurlijk terecht voor beautyproducten van allerlei merken, maar ook hun eigen verzorgingslijn is zeker de moeite waard. Goede producten zonder al te veel poespas, daar hou ik van! Ik was dan ook heel nieuwsgierig naar dit Ultra Hydrating Mask, zou het net zo fijn zijn als de handcrème die ik eerder probeerde?

Hier kun je goed zien wat de structuur van het masker is: als dat van een rijke crème, maar dan veel dikker. Ook de geur viel me meteen op, die is heerlijk! Ik kan mijn vinger er niet precies op leggen, maar het is als een mix van bloemige zoetigheid met een warme ondertoon. Geloof me, dit wil je wel op je gezicht smeren!

Op de verpakking staat dat dit een masker is met toegevoegd lelie-extract, een ingrediënt waarvan zo te zien een klein beetje in dit masker is te vinden. Daarnaast bevat het masker ook parfum en alcohol, maar in combinatie met de andere ingrediënten is dit zelfs voor de meest gevoelige huid toch geschikt.

Het masker is ook makkelijk in gebruik, een kwestie van smeren en tien minuutjes laten zitten. In die tien minuten trekt het gedeeltelijk in je huid, je voelt echt dat het zijn werk doet! Daarna spoel je het af met lauw water en blijft je huid heerlijk zacht achter. Verder oogde mijn huid ook rustiger en egaler dan normaal, ook de volgende dag voelde ik nog dat dit mijn huid duidelijk goed had gedaan.

Hoe verwen jij je huid extra in de winter? Dit Ultra-hydraterende masker is een goede manier, natuurlijk wel in aanvulling op normale dag- en nachtverzorging.  Het masker is voor EUR 15,20 te koop bij ICI Paris XL, een prima prijs voor zo''n fijne verwennerij!

Deel dit artikel
Back to top