Nieuws

Essence trend edition Floral Grunge half april/mei 2013

Het voorjaar komt er weer aan en er zijn verschillende trends gaande. De stoere ''grunge'' stijl met metallics, studs en leer en de schattige bloemige trend met pastelkleurtjes. In de Floral Grunge trend edition komen deze trends samen, dus of je nou van pastelkleurtjes houdt of een stoerder type bent, deze limited edition past bij meerdere types. Er zitten weer een paar verrassende producten in deze collectie.

De Floral Grunge editie ziet er lekker bloemig uit met een rauw randje. De kleuren die vooral voorkomen zijn zwart, mintgroen, koraal, metallic en paars. Of je nu voor een hele stoere look wil gaan of voor een liefelijke look, je kunt je met deze collectie helemaal uitleven.

Quattro eyeshadow 01 eye like flowers EUR 2,99
Quattro eyeshadow in 02 eye like grunge EUR 2,99

Stick-on-eyeliner EUR 1,99
Handige eyeliner stickers met een fluwelen textuur met (speciaal voor de echte rockchicks) metallic accentjes op de wing van de eyeliner


Mini lipgloss set EUR 2,59 in twee combinatie''s 01 Kissing me softly en 02 Grungy kisses rock!


Blush in Floral Grunge EUR 2,59 (matte finish)

Nail polish in 01 Be Flowerful 02 Lily Bloom 03 Grunge me Tender 05 Black to the Roots en 04 Madly Purple EUR 1,89
Van metallic, mat, creamy tot zelfs een zwarte ''grip-tape'' look.....ofwel een zwart liquid sand lakje, wat een variatie!

Body Tattoo EUR 1,99
Weer eens wat anders dan een armbandje, een tijdelijke tattoo, sttoer maar toch heel vrouwelijk door het bloemen patroon en ben je er klaar mee, dan verwijder je het simpelweg weer


Hair dye Powder EUR 2,99
Misschien wel het leukste product uit deze collectie is het haar poeder waar mee je ombre in je haarpunten kunt maken. Dit is een soort krijt wat je over je haren heen moet wrijven en wat dan een kleur achterlaat. Eerst maak je haar een beetje plakkerig met wat mousse of haarlak en dan wrijf je het krijt over je punten en daarna doe je er weer haarlak overheen zodat het goed blijft zitten. 


Haarband EUR 2,49.
Schattig om de look mee af te maken, natuurlijk met de studs die ook dit voorjaar weer helemaal terug komen in het modebeeld.Essence Floral Grunge is vanaf half april en mei 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat (ook in Belgie) en Trekpleister. Deze collectie is zeker weer de moeite waard. Ik ben vooral benieuwd naar het liquid sand lakje en het oranje haarpoeder. Ook de koraalkleurige blush ga ik zeker even proberen.

Wat vind jij van deze trend editie? En naar welk product ben jij het meest benieuwd?
Deel dit artikel
Back to top