Nieuws

Catrice Candy Shock limited edition april/mei 2013

Weet je nog dat je vroeger naar de kermis of naar het circus ging? En alle heerlijke snoep en suikerspinnen die ze toen hadden? Catrice Candy Shock brengt je terug in de zoete droomwereld. Mierzoete pasteltintjes en snoeperige printjes, eigenlijk is niets te gek. De naam zegt het eigenlijk al, er zitten hele zoete pasteltintjes in deze collectie en een hele mooie highlighter die je echt niet mag missen!


Soft Baked Eyeshadow EUR 3,89
 01 I Scream: Ice Cream!, 02 Play it blue, 03 Bring me Peach  en 04 It''s Honey Money
Lip balm stick EUR 3,99
Deze lipbalm doet mij denken aan een lolly. Suiker aan de buitenkant en fruit aan de binnenkant. Het buitenste deel zorgt voor verzorging en het binnenste voor een zoet kleurtje, 2 in 1 en super handig!


01 Bring me Peach en 02 Sugar Shock. 
Lip peeling stick EUR 2,99
Met dit product kun je op een handige stick manier je velletjes verwijderen van je lippen. Natuurlijk met suikerkristallen en een mierzoet smaakje en geurtje. 
Multicolor blush in 01 Sugar shock EUR 4,59
Multicolor Highlighter in Vanilla Love EUR 4,99
Het collectors-item van deze collectie is absoluut deze prachtige multi color highlighter. Er zitten een aantal matte tinten in een zachte parelmoertinten voor een gezonde glans. 

Ultimate Nail Lacquer EUR 2,69
01 I scream: Ice Cream!, 02 Play it Blue, 03 Bring me Peach & 04 Vanilla Love
Nail Sugar Pearls EUR 2,99

 01 Cotton Candy en 02 Sugar Shock 
Deze mierzoete Catrice Candy Shock collectie is vanaf april tot half mei 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat (ook in België) en Trekpleister. De highlighter en de nailsugar balletjes zijn zeker de moeite waard en echte collectorsitems. Ik ben zelf heel benieuwd naar de lip peeling pen, want zachte lippen die willen we natuurlijk allemaal!

Wat vind jij van deze collectie? En ga je ook naar de winkel rennen voor de highlighter? Of komt er iets anders op jouw lijstje?
Deel dit artikel
Back to top