Nagel & Handen

Deborah Lippmann Moon rendezvous, Careless Whisper & Groove is in the heart

Weten jullie dat de nagellakjes van Deborah Lippmann allemaal de naam hebben van een liedje? Kennen jullie de zoetsappige ballad Careless Whisper van George Michael nog? Of de groovy Groove is in the heart van Dee-lite uit de jaren negentig (heerlijk nummer, nog steeds)? Dit zijn in elk geval de namen van twee van de drie nieuwe nagellakjes in de lentecollectie van Deborah Lippmann, kijk je mee naar de swatches?

De collectie is een leuke mix, niet alleen variëren de kleuren, ook de finishes zijn van elk lakje anders. Van metallic tot shimmer via creme, voor elk wat wils bij deze Deborah Lippmann lente collectie. De kleurtjes zijn fris en licht, mooie overgangskleuren tijdens deze periode van het jaar.


Moon Rendezvous - prachtig metallic blauw/grijs, een kleur die mij inderdaad doet denken aan maanlicht, zeer prettig om te lakken en mooi dekkend in twee laagjes


Careless Whisper - zachte beige/roze met fijne holografische glitters in wit, roze en goud. Na twee laagjes is het effect nog ietwat transparant, maar door de fijne shimmer en zachte kleur is dat helemaal niet storend.


Groove is in the heart - prachtig helder Barbie roze, heel fris en prachtig bij iedere huidskleur. De lak heeft een creme finish en is dekkend in twee dunne laagjes, ik ben fan!

Deborah Lippmann nagellak wordt o.a. verkocht bij Parfuma & Promakeupstore, beide fijne en betrouwbare webshops. Parfuma heeft natuurlijk ook een geweldige winkel in Antwerpen, zeker eens gaan buurten als je daar bent. De lakjes bevatten 15 ml (heel veel) en kosten EUR 20,30 per stuk. Geen goedkope lakjes, maar wat ons betreft iedere cent waard. Voor alle verkooppunten kun je kijken op www.beautymusthaves.nl

Ben jij al fan van Deborah Lippmann? Heb je al een favoriete kleur ontdekt? 

Deel dit artikel
Back to top