Nieuws

Guerlain collection Terracotta 2013

Sinds een paar weken druppelen de persberichten over typische zomerproducten binnen op de redactie. Zelfbruiners, zonneproducten, anti-cellulitecremes, bodyscrubs en natuurlijk bronzers! Want wat is de zomer zonder bronzer? Één van mijn favoriete bronzers is al een paar jaar de Terracotta 4 seasons van Guerlain, een bronzer in 4 tinten in één doosje die je het hele jaar door kunt gebruiken. In de nieuwe Terracotta collectie vind je nu ook nog eens vier nieuwe tinten, kijk je mee?

Natalia Vodianova is opnieuw de prachtige muze van Guerlain en wat ziet ze er hier beeldschoon uit, love the make-up




Terracotta 4 season EUR 62,65

Vier tinten bronzer in één palette, die je het hele jaar door apart of gemixt met elkaar kunt gebruiken. Kies een kleurencombinatie die past bij jouw huidskleur, bij Guerlain vind je echt mooie bronzers die niet oranje of te donker zijn.

00 Nude (nieuw), 02 Naturelles blondes (nieuw), 03 Naturel brunettes (nieuw), 04 Moyen blondes, 05 Moyen brunettes & 08 Ebony (nieuw, met rode blush)
Terracotta skin Healthy glow foundation second-skin effect EUR 47,25
Wil je de huid een tikje egaliseren en toch ook een lichte, bronzen glow? Dan kan deze sem-transparante, vetvrije basis weleens een fijne oplossing zijn.
Jambes de gazelle cooling bronzing mist EUR 51,36

Soms wil je jouw blote benen wel laten zien, maar echt....ze zijn te wit om te showen! Spray dan deze verkoelende, gekleurde mist over jouw benen. Na het drogen geeft de kleur absoluut niet af en kun je de hele dag genieten van een subtiel kleurtje, na het douchen was je het kleurtje er gewoon weer af, alsof je een panty uittrekt!

Terracotta sun serum Tan-prolonging complex EUR 51,36
Ga je op vakantie of staat er een periode van goed weer voor de boeg? Gebruik dit serum dan op de schone huid of meng deze door jouw skincare, de huid zal sneller bruinen en de kleur ook langer vasthouden. Het is dus geen zelfbruiner, maar een serum dat de natuurlijke bruining versnelt.

Terracotta sun scrub Face & body scrub EUR 51,36
Nieuw in het Terracotta assortiment, een lichaams- en gezichtscrub die ervoor zorgt dat de huid mooier bruint doordat je de dode huidcellen verwijdert, natuurlijk ook gewoon het hele jaar door te gebruiken.

Terracotta sun blondes & brunettes sun moisturiser tan booster EUR 41,10
Natuurlijk moet je de huid goed beschermen, dat kan prima met deze fijne producten in twee verschillende beschermingsfactoren. Oh ja, ook als brunette kun je de SPF30 gebruiken natuurlijk. 

Terracotta sunless tinted self-tanning gel EUR 48,28
Geen tijd om rustig een kleurtje op te bouwen? Dan is deze 2-in-1 gekleurde gel misschien iets voor je, de formule bevat o.a. arganolie en een zelfbruiner. Binnen een uur zie je al resultaat en deze blijft zichtbaar tot wel 4 dagen na het aanbrengen. Voor het beste resultaat scrub je het lichaam eerst en breng je de gel dan pas aan. gebruik iets minder op schouders, knieën en ellebogen en was natuurlijk jouw handen!

De Guerlain Terracotta producten vind je het hele jaar door in het Guerlain schap van de luxe parfumerie, de nieuwe producten zullen vanaf half maart 2013 in de winkels te vinden zijn. Ze blijven dan weer gedurende een heel jaar verkrijgbaar, zo kun je ook in de winter die mooie bronzen glow behouden. Want bronzer kan dus echt altijd en natuurlijk kun je de andere producten ook blijven gebruiken om de zongebruinde huid te behouden.

Ben jij ook fan van Guerlain? Zijn er producten waar je nieuwsgierig naar bent? Wil je nog dat we iets reviewen? Laat het ons weten!

Deel dit artikel
Back to top