Blogs & Editorial

Lianne's beauty-ontdekkingen van februari 2013

Februari is voorbij, dat betekent weer een overzicht van mijn leukste beauty-ontdekkingen! Met dit keer alles voor mijn signature look, met een nieuwe haarverzorgingslijn en een klein MAC wonder. En last but not least: dé beautybloghype van februari, kun je raden over welke make-up die ging? Geen nood als je het niet weet, lees dan gewoon even verder.

Mijn ontdekkingen bij elkaar, zjn ze niet leuk? Eén van de opvallendste is wel de Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation van MAC, in de kleur NW13. Ja, je leest het goed! Als onderdeel van de Studio assortiment uitbreiding zijn er heel veel nieuwe kleuren beschikbaar, een geweldige ontdekking voor iedereen die moeite heeft met het vinden van haar perfecte kleur.

De Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation (EUR 30,00) heeft een vrij matte finish die toch natuurlijk blijft. Ik denk dat deze daarom ook heel geschikt zal zijn voor dames met een wat vettere huid. De SPF 15 en de opbouwbare dekking maken het tot een persoonlijke favoriet! Je kunt hier nalezen welke kleuren er nog meer nieuw zijn, ik denk dat er voor iedereen wel een goede kleur bij zit. 

Iedereen heeft zo zijn ''signature look'', waar zo''n fijne foundation natuurlijk de basis voor is! Bij mij draait die look niet alleen om make-up, maar ook om mijn haar. Hoe volumneuzer mijn rode haren, hoe beter! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe haarproducten die mij helpen dat effect te bereiken, en mijn nieuwste ontdekking is van Nivea.

De Volume Sensation lijn van Nivea bestaat onder andere uit een Shampoo (EUR 3,29) en Conditioner (3,29). Wat mij betreft dé perfecte voorbereiding voor een vol kapsel, je haarverzorging kan daar een enorm verschil in maken! De producten bevatten toegevoegd bamboe-extract en ruiken ook nog eens heerlijk. Na het wassen met deze producten krijg ik mijn haar makkelijker in model én kan ik zorgen dat het de hele dag zo blijft zitten met de Styling Spray (EUR 4,49). Wat wil een vrouw nog meer?

In februari was het antwoord op die laatste vraag het volgende...

Apocalips! Dé hit van februari als je het mij vraagt, één van de tofste nieuwe drugstore lijnen die ik me kan herinneren. Ik ben gek op de formule en de kleuren, momenteel is Stellar mijn favoriet. Deze Rimmel topper (EUR 10,99) maakte mijn februari-looks helemaal af!

Dit waren mijn ontdekkingen van februari, wat waren die van jullie? Ik hoor het graag, wie weet zie je jouw ontdekking dan wel een volgende keer hier terug...

Deel dit artikel
Back to top