Nagel & Handen

Zoya Lovely collectie - heerlijke pasteltinten voor jouw nagels

Alsof het zo gepland is...vandaag hebben we voor jullie de lovely lente nagellakjes van Zoya om te laten zien! Geweldige pasteltinten in creme en shimmer die prettig lakken en dekken in twee dunne laagjes. Als jij wel zin hebt in een vleugje lente, dan moet je vooral even kijken naar de swatches van de Lovely collectie van Zoya. Oh ja, heet jij Jacqueline of Julie....dan moet je zeker even kijken, een nagellakje met jouw eigen naam is toch te leuk?

Vorige week was ik nog een tikje hopeloos, hoe moest ik nu al die fijne lentekleurtjes swatchen terwijl het weer zo somber en saai was? Dan krijg je namelijk altijd minder fraaie foto''s, ik moet dan echt alle zeilen bijzetten om de kleuren nog een beetje goed te laten overkomen. Maar vandaag....vandaag werden we gered door de heerlijke zon! En dan zien de nagellakjes er nog een beetje mooier uit! Op de swatchfoto''s hieronder zie je nog wel foto''s gemkaar met flits, maar de kleuren op de foto zijn zeker zoals ze in het echt ook zijn, ik draag bij alle swatches twee laagjes.

Zoya Jacqueline - zeer bleek lichtgeel met een creme finish, superchique en classy

Zoya Neely - bleek mintgroen, een tikje snoeperig maar toch niet al te erg doordat deze vrij licht is, een mooie kleur ook om te combineren met de floral printjes die je veel ziet

Zoya Blu - creme baby blauw, een kleur die iedereen altijd heel schattig vindt, opmerkingen zijn gegarandeerd! Wij houden ervan!

Zoya Gie Gie - hou je meer van shimmers? Dan is deze zachte roze nagellak met fijne witte shimmers vast iets voor je, de formule is ook heel fijn, vrijwel helemaal streeploos

Zoya Julie - deze kleur is wat mij betreft de topper van de collectie, wat een prachtige heldere lila lak is dit, de witte shimmers maken de kleur lekker speels en stralen de hele dag, love it

Zoya Piaf - gele nagellak is wat mij betreft altijd een lastig ding, nu vind ik deze lichte kerrie kleur met witte shimmers best aardig, maar of ik deze nu echt zou dragen deze lente? Dat toch weer niet, al is de formule wel heel prettig en de kleur best zonnig!

De Zoya Lovely collectie is momenteel al te koop bij één van onze favoriete webshops, Nailpolishfashion.nl (www.nailpolishfashion.nl). De lakjes van Zoya kosten EUR 12,00 per stuk en naast deze collectie vind je er nog heel veel andere mooie nagellakjes o.a. van China Glaze en Color Club. Zeker even de moeite waard om te gaan speuren naar iets leuks voor deze lente. Heb je lakjes in jouw mandje liggen? Gebruik dan code "beautyscene" en krijg 10 % korting op jouw bestelling excl. verzendkosten.

Ken jij de lakjes van Zoya al? Op de redactie zijn we zeker fan, de kleuren zijn altijd kleurecht en de lakjes hebben een prettige formule. De kleuren van Zoya worden vaak gebruikt tijdens shows op New York Fashion week, je kunt er zeker van zijn dat je helemaal trendy bent als je deze kleurtjes draag, ga jij voor pastel?

Deel dit artikel
Back to top