Nieuws

Les Beiges de Chanel - healthy glow sheer powder

Als je gezegend bent met een bleke of lichte huidskleur, dan is het best een uitdaging om producten te vinden die jouw huid een "healthy glow" te geven. Peter Philips van Chanel is de uitdaging aangegaan en heeft met Les Beiges een ultieme poeder gecreëerd die ervoor zorgt dat zelfs bleekneusjes deze lente er net zo mooi uitzien als Gisele Bündchen. Geen bronzer en geen highlighter, maar een dekkende poeder die ook nog eens zorgt voor bescherming tegen de zon en je laat stralen. Hoor ik daar musthave

Gisele Bundchen voor Chanel Les Beiges

Chanel Les Beiges

is een poeder dat niet alleen een mooi effect geeft op de huid, het zorgt ook voor bescherming tegen zon, oxidatieve stress en milieuvervuiling. Het Open air care complex is verrijkt met katoenbloem en cellen van witte rozenplanten, deze ingrediënten geven hun proteïne- en vitaminerijke actieve moleculen probleemloos door aan de huid. Op deze manier is de huid beter beschermt tegen vervuiling, dehydratatie en stressfactoren van buitenaf, de SPF 15 zorgt voor bescherming tegen schadelijke UV stralen.

Les Beiges laat zich lastig omschrijven, het is geen bronzer, geen "normaal" gezichtspoeder en geen highlighter, maar wel een combinatie van die drie producten waarbij de poeders ook nog vleugje roze hebben om de vale teint wat op te halen.

de bijgevoegde halfronde kwast zorgt ervoor dat je het poeder simpel en snel op het gezicht kunt aanbrengen, volg de contouren van het gezicht en zie de healthy glow verschijnen

Een nieuw product dat zorgt voor een frisse, stralende huid vraagt natuurlijk ook om een nieuwe verpakking, een revolutionair gebeuren...Chanel verandert hun zwarte verpakkingen niet zomaar voor een product. Dit keer heeft de deksel een prachtige beige tint gekregen en valt het Chanel logo extra op in het zwart. Ik denk dat Coco dit best had goedgekeurd!

Coco Chanel was een behoorlijk vrijgevochten vrouw, die de vrouwen uit haar tijd heeft bevrijd uit het strakke corset. Ze was ook niet bang voor een zonnestraaltje op haar gezicht en hield van de gezonde, glanzende tint die ze daardoor kreeg, in combinatie met haar losse jersey kleding was zij een voorbeeld voor de moderne vrouwen van Frankrijk en de rest van de wereld.


In Nederland zullen er vijf tinten Les Beiges verschijnen, van no. 20 voor de lichte huid tot no. 60 voor de meer getinte huid, alle kleuren hebben een SPF 15/PA++ (dat laatste deel geeft de bescherming tegen vrije radicalen aan). Naast de bijgevoegde kwast is er ook een kabuki brush te koop (EUR 42,00, helaas heb ik daar geen afbeelding van kunnen vinden. Les Beiges de Chanel kosten EUR 48,00 (12 gram) en zullen vanaf 15 maart 2013 te vinden zijn bij alle Chanel verkooppunten, waaronder ook de webshop van De Bijenkorf.

v.l.n.r. no.50, no. 40 en no. 30
Kun jij nu, aan het einde van de winter, wel een beetje glans en een gezond kleurtje gebruiken? Is dit nieuwe Chanel product misschien iets voor jou?
Deel dit artikel
Back to top