Inspiratie & Tutorials

Face of the Day: voorjaar met HEMA

Zodra de zon gaat schijnen, begint het bij mij te kriebelen. Weg met mijn winterse smokey-eye, op naar meer kleur! HEMA is een perfect merk om zo''n voorjaarslook mee te maken, en ook nog eens helemaal budgetproof. Lees dus zeker even verder als je ook het voorjaar in je bol hebt en benieuwd bent naar mijn HEMA-favorieten.

HEMA is een merk dat qua make-up en verzorging flink vernieuwd is. Misschien heb je het al gezien in de winkel, want veel counters hebben een make-over gehad en deze zomer komen er ook weer veel leuke producten aan. Ik ging voor een natuurlijke foundation, blush en experimenteerde met de crème oogschaduw, waarbij ik een kleine blauwe touch combineerde met een bronzen glans over mijn ooglid.
Dit zijn de producten die ik gebruikt heb. Ik begon met de Make-up Base (EUR 4,50), die zorgt dat je make-up langer blijft zitten en ook nog eens goed is voor je huid. De Foundation (EUR 2,99) is één van mijn favorieten, deze is heel natuurlijk en past ook nog eens goed bij mijn huidskleur - dat is toch wel uniek! Mijn huid maakte ik af met de Compact Blusher (EUR 3,99) in de kleur 31 voor een warme, shimmery finish. Ik moest en zou de opvallende Metallic Shine Eyeshadow Cream in de kleur 11 gebruiken, dus ik ben gaan experimenteren met de lichtblauwe kleur. Door deze te blenden met de Cream Eyeshader in de kleur 5 krijg je een verrassend leuk effect, wat je op de foto''s hieronder beter kunt zien. Natuurlijk mag een Waterproof Eyeliner (EUR 1,99) en Mascara met 3D effect (EUR 3,99) ook niet ontbreken, in combinatie met de HEMA wimperkruller (EUR 1,99) - en een Longerlasting Lipgloss (EUR 3,50) die ik vergat bij deze foto - is dit het resultaat. 

Hier kun je de look veel beter zien, de combinatie van brons en blauw is wat mij betreft verrassend draagbaar! Ook de foundation is de hele dag goed blijven zitten, net als de blush. Net even anders was dit bij de lipgloss, die ook een tikje vlekkerig oogt - maar dit is ook meteen het enige product dat een beetje tegenviel. De Cream Eyeshader vind ik erg mooi, wisten jullie dat dit het allereerste make-up product is geweest wat ik zelf kocht? Als 12-jarig meisje nam ik deze mee in een lichtroze metallic kleur - laat ik het er maar op houden dat mijn smaak een tikje is veranderd sinds die tijd!

Conclusie: HEMA is leuk! Ze hebben een groot assortiment met leuke en soms aparte producten. Swatch het eerst even in de winkel, zo kan je eigenlijk nooit een HEMA-miskoop doen. Schakelen jullie ook over op andere make-up zodra de zon zich laat zien?

Deel dit artikel
Back to top