Nieuws

Hiep, hiep, hoera! Bourjois is 150 jaar en heeft mooie dingen voor ons in petto

Bij Bourjois is het dit jaar groot feest, ze bestaan maar liefst 150 jaar...een behoorlijke mijlpaal voor een make-up merk! Natuurlijk hoort bij zo'n mijlpaal een groot feest en dat betekent dat er veel nieuwe, superleuke make-upproducten uitkomen dit jaar. We hebben de nieuwtjes van deze lente alvast even op een rijtje gezet en de blikvangers voor je eruit gehaald, de Faux & Fabulous tattoos zijn de musthaves van deze zomer! Kijk je mee?

Deze maand verschijnen er drie nieuwe collecties bij de Bourjois verkooppunten, op sommige plaatsen zijn ze al gesignaleerd en anderen zullen nog volgen. Het kan dus zijn dat je ze al gespot hebt, maar zo niet...dan zetten we alles nog even op een rijtje voor je.

Sixties remix spring 2013 trend


De nieuwe producten van deze collectie zijn deze:

  • Ombre à paupières Boîte ronde bleu passé no. 17 EUR 10,99
  • Vernis 1 seconde Sunny sunday no. 21 EUR 8,49
  • Rouge edition Corail en vogue no. 19 EUR 12,99

Faux & Fabulous tattoos in 4 stijlen (EUR 9,99): Urban chic (80 motieven), Rock it baby (70 motieven), Chic mademoiselle (60 motieven) en Miss couture (60 motieven)

Je brengt ze zeer eenvoudig op, even uitknippen, op de huid plakken en natmaken, net zoals vroeger met kauwgomplaatjes! Er zijn echt geweldige leuke motiefjes bij van o.a. snorren, uilen, zwaluwen, mooie teksten tot volledige statement kettingen en armbandje, echt heel leuk!Collection Rendez-vous à Paris

Vernis so laque so glossy EUR 8,49
Nieuwe kleuren nagellak, speciaal bedoeld om mooie nail arts mee te maken, rustige tinten die goed met elkaar combineren.

01 Oh so rose & 02 Prepp'hibiscus
03 BC Beigé & 04 Amanda défilé
05 Taupe modèle & 06 Adora-bleu
07 Coton sur ton & 08 Peach and love
Kit easy nail art EUR 7,99
Samen met een nagelblogger heeft Bourjois een kit samengesteld voor easy nail arts, je vindt er stickertjes en sjabloontjes in, maar ook dun zilverdraad om de nail art een chique twist te geven. Een beetje priegelen...maar het resultaat kan echt erg leuk en mooi worden, natuurlijk zijn de fijne pasteltinten van deze collectie perfect als basis.
Heb je nog niet genoeg van nagellakjes? Dan zijn de mini Bourjois nagellakjes van deze lente vast iets voor jou! Geweldig leuk om 15 nagellakjes bij elkaar te zien die elk geïnspireerd zijn op zowel het verleden van Bourjois en de trend van dit moment.

Elk jaartal heeft zijn eigen verhaal, naam, kleur en lettertype, de lakjes kosten EUR 2,99 per stuk (3 ml)
Schattige nieuwe producten vinden wij, vooral de tattoo's zijn superleuk! Ook de nieuwe nagellakken zien er veelbelovend uit, natuurlijk komen er vast nog swatches voorbij, maar door de drukte op de redactie kan dat wel even duren. Ga daarom zeker zelf alvast even op onderzoek uit in de winkels, wij worden er vrolijk van.
Oh ja, we zijn vooral benieuwd naar de tattoo's, als jullie leuke foto's hebben als je deze Bourjois tattoo's draagt, stuur je die dan even naar Debbie op Twitter? Haar Twitternaam is @mrsbeautyscene
 
Hebben jullie nog een leuke verjaardagswens voor Bourjois? Zet hem hieronder dan even neer! En waar ben jij nieuwsgierig naar?
Deel dit artikel
Back to top