Reviews

Volume alsof je van de kapper komt met John Frieda Luxurious Volume

Een volle, weelderige bos haar dat natuurlijk volumineus en luchtig valt, alsof je haar in model geföhnd is door de kapper. Dat is wat we allemaal wel willen toch? Een prachtige bos haar! De vernieuwde Luxurious volume lijn van John Frieda zit in een nieuw jasje en heeft een nieuwe ''blow out spray'' voor extra vol bouncy haar. Ik testte de producten in drie stappen voor jullie en met resultaat!

De vernieuwde Luxurious Volume lijn bevat een volume shampoo en conditioner. Dit is de eerste stap naar geweldig volumineus haar. De producten zijn speciaal voor fijn haar, en verzwaren je haar dus niet. De shampoo en de conditioner ruiken lekker en maken mijn haar zacht en luchtig.
Beide kosten EUR 9,14

Stap twee is het in model föhnen van je haar. Dit kan met de blow-dry lotion die speciaal bedoeld is om de wortels van je haar een lift te geven. Of je kunt kiezen voor de Blow out-spray, dit is een nieuw product en is bedoeld om op handdoekdroog haar te sprayen. Vervolgens kun je je haar in model föhnen door onderste boven te föhnen of door gewoon met een borstel en een föhn aan de slag te gaan. Ook deze producten kosten allebei EUR 9,14

De laatste stap is fixeren. Je kunt stap twee dus ook over slaan, al is het toch wel het beste om het haar vol en luchtig te föhnen. Als laatste stap kun je kiezen uit een haarspray om je haar te fixeren zonder te verzwaren of je gebruikt de luchtige volume mousse of de nieuwe droogshampoo. De droogshampoo ruikt lekker en er zit niet zo''n heel ''typisch'' luchtje aan wat in veel andere droogshampoo''s wel zit. Ik heb veel verschillende droogshampoo''s geprobeerd en ik vind hem prettig. Hij geeft mijn haar meer volume en houdt mijn haar de hele dag ''schoon''. Alle producten kosten EUR 9,14 (haha...wel handig natuurlijk!).

Ik testte de producten uit en was behoorlijk onder de indruk van het resultaat!
Ik heb een week lang de Volume shampoo en conditioner gebruikt. Ik was mijn haar om de één of twee dagen, zoals je ziet glanst mijn haar wel maar niet zo als ik gewend ben. De Blow-out spray is echt een aanrader, en staat nu al op mijn favorieten rijtje. In combinatie met de blow-dry spray is dit echt een topproduct en doet het echt wat het beloofd. Dit resultaat is te zien op de laatste foto. Natuurlijk heb ik ook de volumemousse en haarspray getest, ik heb best fijn haar en was dus erg benieuwd of dit product geschikt zou zijn voor mijn haar. Mijn haar krult gemakkelijk alleen de krullen zakken ook heel snel weer in, gelukkig verzwaren de producten mijn haar niet en dus bleven mijn krullen goed en bouncy zitten.  Mocht je langs de drogisterij lopen neem dan zeker de ''Blow-out spray of de Blow-dry spray mee'' ze kosten maar EUR 9,14 en zijn echt het proberen waard. 

Ben jij al bekend met de producten van John Frieda? En naar welk product ben jij benieuwd?
Deel dit artikel
Back to top