Reviews

Bobbi Brown Lilac Rose collectie - palette & Roza nagellak

Vandaag heb ik een zachte look voor jullie, die gemaakt is met jet nieuwste Bobbi Brown palette uit de Lilac Rose collectie. Dit palette bestaat uit 8 zachte tinten oogschaduws die variëren van zachte shimmer oogschaduws tot matte tinten. Het fijne aan dit palette is dat je alle kleuren prima met elkaar kunt combineren, dus of je nu kiest voor een meer shimmery look of juist voor een meer matte look, alles kan! 

Het Lilac Rose eye palette (EUR 69,00) is verdeeld in twee lagen, bij het openen van het palette zie je de bovenste vier oogschaduws (Ivory, Pale Rose, Pink Lily & Stormy grey) direct liggen. Daaronder verscholen vind je de onderste vier oogschaduws (Barely there, Heather brown, Dusty lilac & Black chocolate), door het onderste klepje naar voren te schuiven kun je er prima bij. Het palette is lekker handzaam en voorzien van een fijne spiegel, er zijn geen applicators of kwastjes bij het palette gevoegd. Natuurlijk heeft Bobbi Brown wel een uitgebreid assortiment tools, die heel prettig en goed van kwaliteit zijn.

Op de foto zie je ook de mooie nude nagellak Roza (EUR 18,00), helemaal onderaan het artikel vind je een swatch van deze fijne kleur terug. Deze kleur is trouwens genoemd naar één van de medewerksters van Bobbi Brown!


v.l.n.r. Ivory, Pale rose, Pink lily (metallic) en Stormy grey (shimmer wash)

v.l.n.r. Barely there, Heather brown (shimmer wash), Dusty lilac en Black chocolate

Zoals je kunt zien zijn de lichtste tinten oogschaduws maar heel subtiel te zien op mijn huid, vooral Ivory is geen makkelijke kleur om te swatchen. De oogschaduw is vrij hard en ook nog eens zeer licht van kleur, een lichte roze tint met iets meer glans had waarschijnlijk prettiger geweest in dit palette. De fijnste oogschaduws in het palette zijn zeker de metallic tinten, deze zijn zacht en makkelijk aan te brengen en hebben een mooie glans, de matte donkere tinten zijn ook fijn in gebruik. Met de donkere tinten kun je de oogschaduwlook toch weer iets donkerder maken als je dat liever wilt.


Op de foto hierboven heb ik allevier de tinten van de eerste laag gebruikt, samen met de Heather brown oogschaduw, als eyeliner heb ik de Caviar eyeliner gebruik, mijn favoriete tint van Bobbi Brown. Op de foto hierboven lijken de kleuren nogal somber, maar dat zijn ze helemaal niet. De look was vooral in de zon echt heel mooi en sprekend. Rustig van kleur, dat wel, maar door de metallic lila tinten toch mooi bij mijn groene ogen! De foto hieronder geeft de look meer waarheidsgetrouw weer, zo ziet de look er uit met een straaltje zon.

De nagellak Roza is een echte nude lak, die twee goede laagjes nodig heeft om volledig ondoorzichtig te zijn, misschien zijn drie laagjes nog wel iets mooier. De formule is heel fijn om mee te lakken en daardoor heb je die twee (of drie) laagjes zo op jouw nagels aangebracht. De kleur is een mooie mix tussen lila, beige, roze en een vleugje grijs, behoorlijk uniek en ik vind het een prachtkleur! Hou je niet van al te felle kleurtjes, doe dan mee met de nude nagellaktrend!

Hou je van rustige make-up, dan zou je zeker eens moeten kijken bij deze collectie. Ben je meer een liefhebber van donkere of fellere kleuren, dan zal dit zeker niet jouw ding zijn. Gelukkig kunnen we tegenwoordig kiezen, van knallend tot glitterig van nude to fel, er is iets voor iedereen. Bobbi Brown kiest natuurlijk meer voor de rustige en natuurlijke tinten en dat is waarschijnlijk ook waarom ze zo succesvol zijn in Nederland. De Nederlandse vrouwen zijn gek op Bobbi Brown, jij ook?

De Bobbi Brown Lilac Rose coilectie ligt nu in de winkels, waaronder ook in de webshop van De Bijenkorf. Wil je meer informatie over de producten uit deze collectie, dan kun je dit artikel nog eens even bekijken.

Ga jij ook voor de nude nagellaktrend of toch liever voor felle kleurtjes?

Deel dit artikel
Back to top