Nieuws

Giorgio Armani Luminous silk foundation sheer & Bronze look Amber

Fijn nieuws in beautyland, Giorgio Armani make-up komt eindelijk naar Nederland! We moeten nog wel even geduld hebben, de enige counter opent in mei in de Bijenkorf in Den Haag. Maar gelukkig hebben onze Zuiderburen wel een aantal verkooppunten die al langer dit prachtige merk verkopen, tot geluk van veel Armani fans. Naar nieuwe producten en kleuren ben ik dan ook altijd heel nieuwsgierig, vooral als het over Armani foundation gaat, kijk je mee?

De Luminous silk foundation van Armani ken ik al een tijdje en heb ik ook met veel plezier gebruikt. De foundation zorgt voor een mooie stralende huid, door goede dekking op plaatsen waar je dat wilt maar ook door een natuurlijke transparantie op plaatsen waar dat kan. Dat lukt omdat je de foundation heel goed in dunne laagjes kunt aanbrengen. Zo breng je simpelweg één dun laagje aan om te beginnen en kun je, als je dat wilt, plaatselijk nog een extra laagje aanbrengen. Zo bouw je als het ware de foundation op jouw huid op en krijg je het resultaat dat jij wilt. Wist je dat make-up artiesten ook altijd op die manier werken? Het kost misschien iets meer tijd dan één (vaak te dikke) laag, maar het resultaat is wel veel mooier.

Armani gaat nu ook nog een stapje verder in het creëeren van de perfecte huid door de Luminous silk foundation te combineren met de (al bestaande) Fluid sheer. Dit is een dunne voile die de huid mooier maakt door plaatselijk licht en kleur toe te voegen aan de huid. De licht iridenserende parelmoerdeeltjes in de fluide weerkaatsen het licht waardoor de huid er stralender uitziet zonder dat deze teveel glanst. Ik weet dat het soms een beetje klinkt als abracadabra, maar geloof mij dat iedere huid mooier wordt door het gebruik van dit soort producten/technieken. In het geval van Armani voeg je glans, kleur en licht toe met de Fluid Sheer nadat je foundation hebt aangebracht, precies daar waar jij dat mooi vindt. Andere merken hebben hier bijvoorbeeld poeders voor, denk aan Bobbi Brown, Chanel en Guerlain.

Ik ben erg nieuwsgierig geworden en moet daarom snel maar eens richting Antwerpen om mij een fijne combinatie aan te laten meten bij Parfuma. Het is misschien even zoeken tussen de 24 kleuren Luminous silk foundation (waaronder 7 nieuwe) en 12 kleuren Fluid sheer (ook met 7 nieuwe kleuren), maar er zal zeker een goede combinatie tussen zitten. De kleur foundation kies je natuurlijk bij jouw natuurlijke huidskleur, maar met de Fluid sheer kun je "spelen", kies een meer roze kleur als je een grauwe huid hebt of juist een meer bronzen tint als je ietwat zonnigs in jouw gezicht wilt. De combinatie's zijn lekker uitgebreid! De nieuwe kleuren zijn vanaf april 2013 verkrijgbaar bij de (Belgische) counters van Armani Cosmetics voor EUR 47,50 per stuk.

In mei 2013 komt er nog meer moois aan, de Bronze look Amber is weer prachtig, zeker het face & eye palette. Ik ben natuurlijk gek op dit soort tinten, deze maken een zongebruinde huid echt zoveel mooier. Het palette combineert een mooie facepowder/bronzer met 3 kleuren oogschaduw....die je op de foto helaas niet kan zien. Maar als ik de foto van het model hierboven zie, zijn de kleuren helemaal mijn ding, nog maar even geduld hebben tot het palette in de winkel ligt. Voor de lippen zijn de nieuwe Flash Lacquers ontwikkeld, lipglosses die niet plakken maar wel extreem glanzen, wrijf de lippen weer even over elkaar om de glans opnieuw omhoog te halen!

Amber palette face & eye EUR 72,00 (vanaf mei 2013)

Flash lacquer Tangerine & Melon EUR 30,00 (vanaf mei 2013)
Fijn en mooie nieuws voor Armani fans en natuurlijk ook voor echte make-up fans in het algemeen, het is altijd een feestje als er een nieuwe cosmeticamerk op de Nederlandse markt verschijnt. Vanaf mei 2013 kunnen we ons dus gaan vergapen aan de mooie Armani cosmetics & Armani/Prive geuren in de exclusieve counter in de Bijenkorf in Den Haag. Tot die tijd shop ik graag nog even bij Parfuma in Antwerpen (ook online) of de andere Belgische counters.

Heb jij de producten van Armani Cosmetics weleens gebruikt of getest? Misschien ben je ze tegengekomen in het buitenland? 

Deel dit artikel
Back to top