Blogs & Editorial

Editorial - jij lakt toch de hele dag nagels?

Afgelopen week heb ik mijn oude "vak" als assistent-accountant weer opgepakt, even iets minder beautyblogger en een beetje meer belastingadviseur......heerlijk hoor! Nee...helemaal niet, ik moet er momenteel niet aan denken om dagelijks weer met cijfertjes, facturen, loonstroken en aangiftes in de weer te zijn. Laat mij maar de hele dag nagels lakken of parfums snuffelen of misschien wel gezellig een workshop make-uptasjes breien bijwonen tijdens een bloggersevent......

dit wil ik heus wel leren hoor...idee voor een workshop?

Het blijft een uitdaging om mensen te vertellen wat je doet als je beauty blogger bent....iets met make-up, parfums en creme''s dat weten de meeste mensen die bij mij over de vloer komen nog wel. De meeste mensen denk alleen nog steeds dat ik de producten die ik binnenkrijg verkoop, een webshop is net iets beter te behappen dan een blog. Ook mijn postbode verbaast zich nog iedere dag over alle pakketjes die hij moet afleveren en de mensen die 1 keer per maand het oud papier op komen halen, krabben zich ook weer achter de oren als ze een muur van 3 meter hoog aan karton zien staan. 

Tja, het schattige beautyblogje van vijf jaar geleden is behoorlijk gegroeid, niet alleen in bezoekersaantallen maar vooral ook in het het aantal uren dat ik eraan besteed. Was het in het begin echt een hobby, nu is het een meer dan full time baan waar ik altijd te weinig tijd lijk te hebben. De ochtend begint rustig met wat nieuwtjes checken op het internet, social media bijhouden en natuurlijk de artikelen voorbereiden die geschreven moeten worden. Een prima planning die altijd lijkt te worden onderbroken door een spannend persbericht in de mail, een pakketje vol producten waar we echt NU iets mee moeten doen of de zon die gaat schijnen waardoor ik razendsnel even 24 nagellakjes moet swatchen.


een vers sapje houdt ook een beautyblogger gezond....

Ah, het maakt de dag natuurlijk wel zo fleurig, wie draagt er nu geen 24 nagellakjes per dag? Nadelen zijn er ook, zo begin ik de dag vrijwel altijd met een "nude" look. Een soort blank canvas omdat ik nog alle kanten op kan met mijn make-up....natuurlijk blijven mijn nagels ook naakt...stel je voor dat de zon gaat schijnen en....nou ja, je raadt het al. Mooi voorbeeld ben ik zo, de beautyblogger met al die nagellakjes in huis die de deur uitgaat zonder nagellak....echt het gebeurt! Kan toch niet? 

Gaat er nu geen dag voorbij zonder beauty in mijn leven? Eerlijk gezegd niet, zelfs op dagen dat ik eigenlijk niet zou moeten werken...doe ik het stiekem toch. Dan pak ik juist die parfum uit de kast die ik nog steeds niet goed heb geroken of kan ik eens uitgebreid een ontspannen badritueel houden met de nieuwste producten. En wat dacht je van heerlijk uitgebreid nagels verzorgen, dat zou toch eens heerlijk zijn....dat zou ik kunnen doen als ik geen beautyblogger was, oh the irony!

Ik ga mijn nagels lakken....

Geniet van deze week en pak de handschoenen maar weer in, het is koud!

XXX
Deb
Deel dit artikel
Back to top