Reviews

Binnen 1 minuut klaar met Bobbi Brown's Long-wear cream shadow stick

Ben jij inmiddels al handig met de oogschaduw en kwasten? Ondanks alle tutorials die je kunt vinden, kan het soms nog best eens lastig zijn. En weet je, als je s ochtends haast hebt om naar jouw werk te gaan, dan heb je echt geen tijd om te experimenteren, dan wil je er gewoon snel goed uitzien. Bobbi Brown heeft nu een superhandig niet product, dat niet alleen snel werkt, maar ook nog eens de hele dag blijft zitten, echt!

De nieuwe Bobbi Brown Long-wear Cream Shadow sticks laten zich echt zeer eenvoudig opbrengen, zo simpel dat je twee kleuren binnen een minuut opbrengt. Kijk je mee naar de how to? 

Dat was behoorlijk snel! Na het filmen zag ik dat ik de Vanilla nog wel iets meer had mogen blenden richting binnenste ooghoek, maar ik denk dat jullie wel snappen wat het idee is. De cream shadow sticks breng je supersnel aan, maar zorg ook dat je ze heel snel blend met de vingers, want als ze eenmaal opgedroogd zijn, dan lukt dat echt niet meer.

Natuurlijk kun je de look daarna nog completeren, natuurlijk met mascara maar naar gelang ook met een eyeliner of kohlpotlood. Je kunt de Long-wear Cream shadow stick ook gebruik onder het oog, dat maakt de look nog mooier naar mijn idee. Afijn, je kunt er zelf mee doen wat je leuk en mooi vindt. Het grote voordeel aan deze sticks is dat ze enorm lang blijven zitten, zonder ook maar de verschuiven of in de fijne lijntjes te trekken, ook van het vervelende ophopen van kleur in de arcadeboog heb je aan het einde van de dag geen last. 

van boven naar beneden : Violet, Forest, Sand Dune en Vanilla


Op de foto hierboven draag ik ook de Sapphire Shimmer long-wear gel eyeliner van Bobbi Brown (samen met de Vanilla en Violet Plum Long-wear cream shadow sticks) en natuurlijk een laagje mascara (Dior Iconic Overcurl). Ik moet je wel eerlijk bekennen dat ik de finish van dichterbij minder mooi vind dan van veraf, als je oogschaduw aanbrengt met een goede kwast, dan ziet het er toch net iets mooier uit. Maar goed, soms moet je iets opgeven, nu heb je wel enorm snel toch een verzorgde look.

Het gezicht van dit nieuwe product is niemand minder dan Katie Holmes, ze is de eerste celebrity die het gezicht is van het merk Bobbi Brown. Een goeden keuze wat mij betreft, Katie is een drukke, werkende single mom die vooral bekend staat om haar natuurlijke schoonheid die ze perfect weet te benadrukken met de juiste (Bobbi Brown) make-up. Op de foto draagt Katie op haar ogen ook alleen de Long-wear Cream shadow sticks, de kleuren zal ik nog even voor jullie op zoeken.



Er zijn in totaal 8 tinten Long-wear cream shadow sticks te koop voor EUR 31,00 per stuk (1,6 gram), gelukkig ook allemaal in Nederland :

  • Violet Plum
  • Bark
  • Shadow
  • Forest
  • Iced blue
  • Sand Dune
  • Golden pink
  • Vanilla

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik erg enthousiast ben, deze Long-wear cream shadows sticks doen echt wat ze beloven, ze zijn eenvoudig en snel op te brengen en blijven de hele dag op hun plaats. Voor een simpele dagelijkse look voldoen ze prima, maar ook als je een meer sprekend resultaat wilt zijn ze geschikt (zelfs als eyeliner), daarvoor breng je ze dan wat dikker aan en vervaag je alleen de randen. De kleuren met elkaar blenden is niet zo simpel, dat gaat met poederoogschaduw toch beter. Ik denk ook niet dat dit voor echte oogschaduwfans een product is, maar zeker wel voor vrouwen die te weinig tijd hebben of nog niet zo geoefend zijn met het aanbrengen. Misschien is het wel iets voor jou?

Laat je overtuigen bij de Bobbi Brown counters, je zult echt niet teleurgesteld zijn, de houdbaarheid van de oogschaduw is echt amazing, ik heb nog nooit een soortgelijk product gezien dat zo goed werkt. Ik ben fan!

Deel dit artikel
Back to top