Nagel & Handen

Nagellaknieuwtjes - zomer 2013 - OPI the Bond girls, Essie Neons & The New Black

Zijn jullie in voor nog wat leuke nagellak nieuwtjes? Altijd toch? Vandaag heb ik een kleine selectie gemaakt van nieuwe collecties van bekende merken zoals OPI, Essie, China Glaze, Zoya en mijn nieuwe ontdekking : The New Black. Als jullie mij volgen op Instagram, dan heb je ze vast al voorbij zien komen...mijn pogingen tot nail-art! Haha, ik ben helemaal geïnspireerd, hebben jullie het gemerkt? Komt door The New Black....kijk je mee?

Maar eerst even dit....de zomer van 2013 zal in het teken staan van zand op de nagels! OPI heeft haar Liquid Sand, Zoya haar pixie dust en ook Deborah Lippmann komt deze zomer met drie "zand" lakjes. De bijzondere textuur geeft een mooi en speels effect, dat toch altijd chique en volwassen blijft. En (ook belangrijk)...het is simpel aan te brengen en het blijft ook nog eens goed zitten, dat klinkt toch fijn? 

Nu op naar de nieuwtjes:

In navolging van de Skyfall collectie brengt OPI een serie van zes Liquid Sand lakjes uit met de naam "The Bond girls" en natuurlijk zijn alle lakjes vernoemd naar echte Bond girls, kijk maar op de foto hieronder.

Essie brengt in de U.S.A. drie nieuwe collecties uit, zoals ze ieder jaar doen trouwens! Er komt een bridal, een resort en een neon collectie aan, ik heb nog geen idee welke collecties ook naar Nederland komen, dat moeten we nog even afwachten. Maar alvast kijken kan natuurlijk geen kwaad!


Essie resort 2013


Essie Bridal 2013


Essie Neon 2013
China Glaze brengt weer een neon collectie uit en eerlijk gezegd ben ik daar heel erg nieuwsgierig naar, de Neons van vorig jaar waren zo geweldig mooi, ken je die nog?In dit artikel kun je ze nog even vinden. Als ze dit jaar weer zo mooi zijn, dan weet ik wel welke ik ga aanschaffen!


Maar ook voor liefhebbers van holografische lakjes kun je nu bij China Glaze terecht, de Hologlam collectie is een megacollectie van twaalf nieuwe holo''s zijn nu te vinden in de nagellakwebshops! Persoonlijk ben ik niet echt fan, maar één of twee lakjes vind ik toch best leuk eigenlijk.


Van Zoya Pixie Dust hebben misschien al eerder gehoord, het zijn lakjes met een glinsterende, zandachtige structuur waar er deze winter al enkele kleuren zijn uitgebracht. Deze zomer komen er ook nieuwe, frisse en zomerse kleurtjes uit met als hoogtepunt de oranje (!!) Beatrix! Zouden de mensen bij Zoya Hollandse roots hebben? Het kan geen toeval zijn volgens mij. 
Color Club is een leuk nagellakmerk dat behoorlijk betaalbare lakjes heeft en altijd fijn met de trend meegaat, momenteel is er een Halo Hues collectie te vinden bij de nagellakwebshops en dat is natuurlijk weer goed nieuws voor de fans. Lakjes van Color Club kosten meestal rond de EUR per stuk, maar deze Halo''s zijn wel wat duurder (EUR 9,50).

Dan de ontdekking op nagellakgebied van het jaar, althans...tot nu toe! De geweldige leuke nagellaksetjes van The New Black! Ik had ze al heel wat jaren op het oog, als ik bij Nordstrom aan het rondkijken was, maar een setje kopen deed ik telkens niet. Fout...dat had ik al jaren geleden wel moeten doen, want nu merk ik pas hoe leuk en fijn de setjes zijn. Binnenkort ga ik jullie er zeker iets meer over vertellen, maar je moet het merk in elk geval goed in de gaten houden, ze worden momenteel in Nederland verkocht via de webshop van John Beerens en krijgen snel een eigen webshop via www.the-new-black.com. Hopelijk vinden ze ook snel verkooppunten in "echte" winkels, want deze lakjes moeten jullie echt gaan proberen. 

Ik ben al behoorlijk los gegaan met kleurrijke creaties...en weet je wat, ik heb zelfs nail art gemaakt! Natuurlijk wel in mijn signature panterprint, maar je moet natuurlijk ergens beginnen?
op iedere nagel een apart kleurtje met de the original Ombré nail collection Ffloyd

panterprint met The digital underground Shibuya

of deze met The digital underground Rebel edge
Wie weet waar dit allemaal nog toe leidt, ik heb de smaak te pakken! Een echte nail-art creatieveling zal ik echt niet worden, maar af en toe een beetje experimenteren kan natuurlijk geen kwaad. En met de nieuwe lakjes die er deze lente & zomer aankomen kun je best uit de voeten!
bijzonder mooi zijn de nieuwe nagellakken van Givenchy Le vernis - binnenkort swatches

groot nieuws - Clinique brengt nagellak uit die ook geschikt is voor de extreem gevoelige huid
Oh ja, jullie missen misschien de lakjes van de grote merken zoals Dior, Chanel, MAC en Estée Lauder? Die komen er natuurlijk ook aan (hele mooie zelfs), maar die mag ik nog niet laten zien...nog even geduld en jullie weten binnenkort alles weer, natuurlijk komen er dan ook weer fijne swatches voorbij!

Hebben jullie nog andere mooie nagellakcollecties gezien die eigenlijk in dit overzichtje thuishoren? Laat het mij zeker weten, ik ben erg nieuwsgierig!
Deel dit artikel
Back to top