Nieuws

Klaar voor de lente met nieuwe huidverzorging - deel 1

Ben jij al helemaal klaar voor de lente? Op het gebied van huidverzorging zijn er een aantal nieuwe interessante producten en merken. Man of vrouw, een gevoelige of een wat oudere huid, voor iedere huid is er wel een geschikt product. Wij hebben de producten op een rijtje gezet zodat je gemakkelijk op zoek kunt naar een product wat bij jouw huid past. Ben je benieuwd geworden naar de nieuwtjes op het gebied van huidverzorging of wil je wel een nieuw merk ontdekken? Kijk en lees dan zeker even verder.
Kennen jullie het merk Dermolin al? Dit merk zit in een nieuw jasje en heeft verbeterde formules. Voor wie Dermolin nog niet kennen even een kleine introductie, Dermolin richt zich vooral op de gevoelige huid (maar je kunt het natuurlijk bij ieder huidtype gebruiken). In de producten zitten geen conserveermiddelen, parfums, parabenen of andere irriterende ingrediënten. Je kunt bij Dermolin eigenlijk voor alle producten terecht: van dagcreme tot anti-roos shampoo tot deodorant. De producten zijn verkrijgbaar bij de drogisterij, de Tuinen, apotheek of online in hun webshop.
Dermolin lanceert dit jaar verschillende nieuwe producten. Deze facewash is er één van, de facewash is SLES en SLS vrij en is daarom zeer geschikt als je een droge en gevoelige huid hebt. Je betaalt EUR 7,50 voor 100 ML.
Een ander nieuw merk is Singuladerm uit Spanje. Dit merk is ontwikkeld door experts in moleculaire cosmetica. De producten bevatten verschillende ''intelligente moleculen'' die heel gericht jouw huidprobleem bestrijden. Ze hebben verschillende lijnen die geschikt zijn voor veschillende huidtypes met een bepaald probleem. Singuladerm is online verkrijgbaar via de webshop van Singuladerm en bij sommige apotheken. Op de webshop hebben ze nu leuke introductie kortingen dus mocht je interesse hebben dan is het zeker de moeite waard om nu even een kijkje te nemen.

We lichten de Singuladerm Xpert Sublime (30 ML voor EUR 55,00) en de Xpert Eyecontour (15 ML voor EUR 34,00) even kort toe. Het Sublime serum is een anti-aging serum en geeft je huid een boost. Door de verschillende ingrediënten heeft dit serum een liftend effect, verstevigt en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. De Eyecontour gel heeft een verkoelende werking en helpt wallen te verminderen. Het vervaagt de rimpels en fijne lijntjes en vermindert donkere cirkels onder de ogen.

Vichy heeft een nieuw oog en wimperserum speciaal voor de gevoelige ogen. De Vichy Liftactiv Serum 10 voor wimpers en ogen. In dit serum zitten geen parabenen maar wel 10 procent Rhamnose, ceramide en een lichtreflecterend pigment. Mooie volle gezonde wimpers dragen bij aan een jeugdige oogopslag. Naast dat het liftend effect heeft werkt, krijg je er meteen een frisse uitstraling van door de lichtreflecterende pigmenten. Dus ben je aan het eind van de dag een beetje vermoeid of kunnen je ogen wel een boost gebruiken?Neem een druppeltje serum en klop dit zachtjes in je huid. Dit serum kost EUR 29,95 voor 15 ML en zit in een handige pompflacon. Dit serum is verkrijgbaar bij de apotheek.

Ook voor de mannen zijn er fijne nieuwe gezichtsverzorgingsproducten. Biodermal Man is speciaal ontwikkeld voor de man en bestaat uit 4 producten. Het zijn simpele eenvoudige producten zonder een hele aanwezige geur. De producten trekken snel in de huid en voelen prettig aan op de huid. Voor elk mannelijk huidtype is er een product ontwikkelt. De Aftershave gel is bedoeld voor na het scheren en heeft een verkoelend effect en herstelt de huid. Heb je een gevoeligere huid, dan is de Aftershave Balsem meer geschikt. Deze balsem kalmeert en verzorgt na het scheren en verkomt een branderig of vervelend gevoel, de balsem is alcoholvrij. Beide producten kosten EUR 14,95 voor 100 ML
Voor de normale verzorging zijn er 2 gelcremes: De Energie Gelcreme en de AntiAge Gelcreme. De Energie Gelcreme verfrist en hydrateert en de Anti Age hydrateert wat intensiever en gaat huidveroudering tegen. Beide gelcremes trekken snel in en zijn geschikt voor na het scheren. De gelcremes kosten beide EUR 18,95  voor 50 ML. De producten van Biodermal zijn verkrijgbaar bij de drogist.

Dit was deel 1 van de nieuwtjes op het gebied van huidverzorging. Je huid verzorgen is belangrijk, let altijd goed op of er zonnebescherming in je creme zit. Zit er nu geen SPF in je creme of serum dan zou je die eigenlijk nog extra aan moeten brengen op de huid. Nu maar hopen dat het weer ook wat meer op lenteweer gaat lijken!

Naar welk product ben jij benieuwd geworden? 

Deel dit artikel
Back to top