Reviews

MAC Viva Glam Nicki II - hoe draag je die?

Jullie hebben vast al gezien dat de nieuwe MAC Viva Glam lipstick en lipglass uit zijn gekomen, met als gezicht de bijzonder kleurrijke Nicki Minaj. Nu moet ik je eerlijk bekennen dat ik niet zo''n fan ben van de lila kleur, die mij in elk geval niet flatteert. Maar....er is hoop, want MAC heeft ons vier prachtige combinaties laten zien waardoor je de Nicki II lipstick en lipglass toch kunt dragen, wij zijn inmiddels fan! Kijk je mee naar de swatches & foto''s?


MAC Viva Glam Nicki II lipstick & lipglass
Goed, laat ik beginnen met een foto waar ik nu niet zo heel blij mee ben.....ik met een laagje Nicki II lipstick. Ik heb best een donkere huid, dus ik hoopte een beetje dat de kleur toch wel een beetje zou staan bij mij, juist ook omdat Nicki zelf getint is. Maar ik denk dat de combinatie van lila-roze met mijn blonde haar niet echt de juiste is....en dat is een behoorlijke understatement. Scrollen jullie snel door?

Love or hate it? MAC Viva Glam Nicki II lipstick
Gelukkig is er hoop, zoals ik al vertelde aan het begin van het artikel. Dankzij de lieve make-up artists Sanne en Nikki bij MAC, kregen wij geweldige tips over hoe je deze lipstick en lipglass nu wel goed kunt gebruiken. Want tja....het is wel een MAC Viva Glam product, de opbrengst van de verkoop gaat direct en in zijn geheel naar het MAC Aids fund, zeker voor mij een reden om er één te kopen.

Op de foto hieronder zie je twee lipsticks en twee lip pencils waarmee je mooie combinaties kunt maken, de producten maken deel uit van de vaste collectie van MAC. Er is dus een kans dat jij de producten al in jouw stash kunt vinden, vooral de In Anticipation lip pencil zou iedereen moeten hebben. Vivianne heeft haar lippen even uitgeleend, op haar lippen zie je de combinaties in close-up en ik heb voor jullie full face foto''s gemaakt.


v.l.n.r. MAC Viva Glam Nicki II lipglass, Viva Glam II lipstick, Rebel lipstick, Please me lipstick, Beet lip pencil & In Anticipation pro longwear lip pencil

MAC Please me lipstick (EUR 18,00) & Viva Glam Nicki II lipstick (EUR 18,00)


MAC Rebel lipstick (EUR 18,00) & MAC Viva Glam Nicki II lipglass (EUR 17,50)


MAC Beet lip pencil (EUR 14,00) & MAC Viva Glam Nicki II lipstick (EUR 18,00)

MAC Pro longwear lip pencil (EUR 18,00) & MAC Viva Glam Nicki II lipglass (EUR 17,50)

Prima combinaties toch? Op die manier kun je de Nicki II lipstick en lipglass echt prima gebruiken! Natuurlijk denk je misschien nu "maar dan moet ik weer een ander product erbij kopen", maar dat hoeft natuurlijk niet. Misschien heb je wel een soortgelijke kleur lipstick of lippencil in jouw collectie, daar kun je natuurlijk ook prima mee combineren. De Nicki II lipstick laat zich prima combineren met iedere warm-roze lipstick of lippencil, kies geen koele tint omdat dat anders de koele Nicki II kleur versterkt.

In combinatie met paars of donkerrood krijg je een felle roze tint, die misschien wel weer iets gewaagder is, maar toch een stuk draagbaarder is dan Nicki II. Mix en match dus vooral en laat je niet afschikken door de ietwat aparte kleur....en denk natuurlijk ook even aan het goede doel!

MAC Viva Glam Nicki II lipstick (EUR 18,50) en lipglass (EUR 17,50) zijn nu te koop bij alle MAC verkooppunten, de kleur blijft langere tijd verkrijgbaar, waarschijnlijk ongeveer een half jaartje. Maar daarover is nog geen duidelijkheid, voorlopig kun je deze kleurtjes in elk geval overal aanschaffen. Doe dat zeker ook, MAC doet geweldige dingen met het geld dat wordt ingezameld.

Welke combinatie vind jij het mooiste?

Deel dit artikel
Back to top