Nieuws

Klaar voor de lente met nieuwe huidverzorging - deel 2

Ben jij al helemaal klaar voor de lente? Op het gebied van huidverzorging zijn er een aantal nieuwe interessante producten en merken. Man of vrouw, gevoelige of juist een wat oudere huid. Voor iedere huid een geschikt product. Wij hebben de producten op een rijtje gezet zodat je gemakkelijk op zoek kunt naar een product wat bij jouw huid past. Ben je benieuwd geworden naar de nieuwtjes op het gebied van huidverzorging of wil je wel een nieuw merk ontdekken? 

L''Oreal Paris
heeft hun anti-aging lijn in een nieuw jasje gestoken, ook de naam is veranderd naar Age Perfect. De Age perfect lijn is gemaakt voor de vrouw die ouder is dan 50, vrouwen die goed in hun vel zitten en trots zijn op hun leeftijd. Deze vrouwen wilen graag een mooie huid, die past bij hun leeftijd. Naarmate de huid ouder wordt verslappen de cellen zich, die cellen hebben een extra boost nodig om weer wakker te worden en hun stevigheid terug te krijgen. Die extra boost wordt aan de huid gegeven door Natecium dat toegevoegd is aan de formule.
Bijvoorbeeld in de Restoring Day Cream, die je ''s ochtends aanbrengt, handig ook want in deze creme zit een SPF 15. Een luchtige lekker ruikende creme die snel intrekt en soepel en aangenaam aanvoelt. Heeft je huid nog een extra boost nodig? Gebruik dan het Golden Serum Sublime Radiance voordat je de creme aanbrengt, die geeft meteen een frisse uitstraling door de gouden lichtreflecterende deeltjes, daarnaast bij dit serum nog wat extra verzorging. Aan het eind van de dag kun je afsluiten met een hele rijke voedende nachtcreme op de schone huid, de Regenerative Night Cream. Deze cream heeft een hele stevige volle structuur en heeft een intens voedende werking. Alle producten uit deze lijn kosten EUR 26,99 en zijn te koop bij de drogist.

Heb je een extreem droge gevoelige huid? Dan is de Nutritic Intense Rich cream van La Roche-Posay misschien wel wat voor jou. Deze creme is intensief voedend en bevat geen parabenen. Je kunt deze creme zowel ''s ochtends als ''s avonds gebruiken, hij kalmeert de huid en maakt het huid soepel. Ook haalt de creme het vervelende trekkerige gevoel weg. De creme is heel voedend, maar voelt absoluut niet vettig aan en trekt vrij snel in de huid. Deze creme is verkrijgbaar bij de apotheek voor EUR 20,50 voor 50 ml, zeker ook een aanrader tijdens deze zeer koude maart & april-dagen!!! 

Lookx
heeft naast make-up ook huidverzorging. De nieuwste aanwinst is de vernieuwde Lookx Change Daycream (EUR 69,90), deze creme is behoorlijk veelzijdig, deze voorkomt verdere huidveroudering en beschermt de huid maar hij maakt de huid ook steviger en zorgt voor een lift. De creme is dus geschikt als je huid al wat slapper wordt en wat extra versteviging kan gebruiken. In deze creme zitten een groot aantal verschillende wassen en een UV-complex. LookX heeft ook een nieuwe oogcreme/gel, de Eye Rescue AM Day Gel (EUR 36,60 10 ml). Deze gel werkt verkoelend en verfrissend, erg fijn om te gebruiken in de ochtend, je bent direct wakker! De gel kun je in de ochtend aanbrengen op de schone huid  en geeft de hele dag een frisse blik. Deze ooggel beschermt de huid de gehele dag en voorkomt droogte lijntjes.  De producten van LookX zijn verkrijgbaar in de webshop en in schoonheidssalons.
Kennen jullie de uitgebreide huidverzorgingslijn van het eigen merk van Parfumerie Douglas al? Douglas Beauty System heeft verschillende verzorgingsproducten voor zowel het gezicht als het lichaam. Van oogserums tot remover producten, eigenlijk alles wat je nodig zou kunnen hebben. Clean & Neat is de zachte reinigingslijn met verschillende gezichtsreinigingsproducten. Perfect Complexion is speciaal bedoeld voor de vale en vermoeide huid en heeft bijvoorbeeld een BB creame. Pro-age is voor de huid die wat meer versteviging en voeding nodig heeft. More than Moisture is speciaal voor een gedehydrateerde huid die wel wat extra''s kan gebruiken, weg met dat trekkerige gevoel! De prijzen van de producten variëren tussen de EUR 9,95 en EUR 44,95. De producten zijn te koop alle Parfumerie Douglas filialen en ook in hun online shop.

Dit was alweer het 2de deel van de nieuwtjes op het gebied van huidverzorging. Welk merk spreekt jou het meest aan? En welk product is volgens jou onmisbaar dit voorjaar?

Deel dit artikel
Back to top