Nieuws

Chanel Hong Kong collectie - Chanel boutique exclusive

Bij de Chanel boutique in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam vind je momenteel de zeer exclusieve Hong Kong collectie. Deze mini-collectie is geïnspireerd door de prachtige stad Hong Kong die het mystieke van het Oosten combineert met het moderne Westen. Het resulteert in elk geval in een mooie oogschaduwpallette en twee nagellakjes die de echte fans maar moeilijk kunnen weerstaan, kijk je mee?

In januari 2013 heeft Chanel in Hysan Palace, de nieuwe luxe tempel in het midden van het eiland, de grootste boutique van Hong Kong geopend. Om dit te vieren brengt Chanel nu deze exclusieve collectie uit die goud combineert met diepbruin en stralend wit.

Ombres Matelassées Pearl River - prijs naar schatting EUR 70,00

Le Vernis Eastern Light (ondoorzichtig & stralend) & Western Light (chocoladebruin met rood parelmoer) prijs schatting EUR 25,00

We hebben nog geen tijd gehad om de producten voor jullie te swatchen, maar geen zorgen...dat gaan we natuurlijk nog wel doen. Hopelijk dit weekend nog!

Wil je deze collectie niet mislopen, dan moet je zeker even langsgaan bij de Chanel boutique aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Deze producten worden dus niet verkocht op andere locaties waar ze normaal Chanel makeup verkopen. Zijn jullie nieuwsgierig?

Deel dit artikel
Back to top