Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes week 11 2013

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Redactrices Debbie, Lianne en stagiaire Vivianne zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?
Debbie:

Lekker setje van Essence! Je betaalt alleen de parfum (EUR 6,99) en krijg er twee limited editions nagellak bij

Can''t wait en dus alvast even live streamen! the 20/20 experience is heerlijk....nu gelukkig ook gewoon te bestellen/kopen

Guerlain Terracotta producten kwamen binnen op de redactie en de zon ging schijnen!

Op Instagram vroeg ik wat je zou doen als je moest kiezen : geef je 100 euro uit aan huidverzorging of make-up?

Op iedere nagel een andere kleur, moet kunnen!

Ik weet wel wat er mee op vakantie gaat deze zomer, deze geweldige Chanel make-up tasjes! *verliefd*

Kip met zoete tomaten a la Jamie Oliver


onze nieuwe foto/film setting testen.....
Gezellig! Met @jettekevanlexmond en @kateb bij de hangout van @debijenkorf
Vivianne:


De stroom viel uit.. Geen licht, geen wifi.. Dus gingen wij marshmellows boven waxine lichtjes branden. Het hele huis rook lekker en deed mij denken aan vroeger.
Zaterdagavond is altijd ontzettend gezellig!

Verse italiaanse basilicum-tomatensoep, daar mag je mij voor wakker maken.

Ik hou nog steeds niet zo van die kou en sneeuw elke keer.. maar een felle lipstick geeft mij al een vrolijk lente gevoel. Dit is Candy Yum Yum van MAC.
Ik ben groot fan van nagelstickers met leuke printjes... Deze van L''oreal vind ik zo leuk en ze vallen echt lekker op als er licht op schijnt.
Lianne:

Gespot: les Beiges de Chanel, verrassend mooi!

De Killers traden op in de Ziggo Dome, en ik was er samen met mijn vriend bij! Het was echt ge-wel-dig, ben de hele week al aan het nagenieten.

Ik wilde eens iets nieuws doen met mijn nagellak en had nog een paar wijnglazen die stonden te verstoffen. Een goede combinatie, zo blijkt!

Na een geweldige tijd heb ik besloten te stoppen als junior-redactrice bij Beautyscene. Ik kijk met ontzettend veel plezier terug op alle samenwerkingen, het schrijven en het testen van de mooiste producten, alle nieuwe contacten en jullie als lieve lezers. Dankjewel!

*Lieve Lianne, jij bedankt voor jouw inzet! We zullen je mooie gezichtje en vrolijke artikelen missen, heel veel succes in de toekomst! XXX *
 
Als jullie ons volgen op Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via Twitter geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Vivianne (@viviannevB) en ??? (binnenkort meer). Volgende week weer een overzichtje van de leukste foto''s.
Deel dit artikel
Back to top